Vigtig sejr over FC Nordsjælland

05.09.2021 18:21

Vi tager en vigtig 2-1 sejr over FC Nordsjælland i søndagens hjemmekamp.

Vi spiller en skidt første halvleg og kommer bagud efter 29 minutter, på et super langskudsmål af FC Nordsjælland.

I pausen efterlyser cheftræner, Per Nielsen, mere energi og noget vilje på banen, og det fik han - vi spiller en langt bedre anden halvleg. Da der er spillet 49 minutter har vi et hjørnespark, som bliver lagt ind tæt under mål. Her kommer Barbara Gisladottir først på bolden, og får headet bolden sikkert i mål. 1-1!

Efter 63 minutter begår FC Nordsjælland et straffespark. En dårlig clearing sætter FC Nordsjællands keeper under pres, og hun formår ikke at holde på bolden. I tumulten bliver en Brøndby-spiller nedlagt, og der var dømt straffespark til Brøndby IF. Nanna Christiansen scorer - så står den 2-1!

Da FC Nordsjælland skal til at sætte spillet i gang igen, bliver deres nr. 5 vist et direkte rødt kort for at brokke sig til dommeren.

2-1 blev slutresultatet, og vi får tre vigtige point.