Joh-foto

Makoben-Blessing på eventyr i USA

16.06.2021 12:22

Hun har spillet hele sit liv i Brøndby IF, men når denne sæson er slut, rykker Sara Makoben-Blessing til USA, hvor drømmen om at kombinere fodbold og uddannelse kan gå i opfyldelse.

- Jeg skal til Kentucky i USA for at få en bacheloruddannelse i psykologi og selvfølgelig også for at spille en masse fodbold. Det er et eventyr, som jeg ikke kunne takke nej til, og jeg glæder mig egentlig bare enormt meget til at opleve en ny kultur og prøve at bo i et andet land. Det har de seneste tre år været hårdt at få gymnasiet og fodbold til at gå op i en højere enhed, så det bliver også rart at prøve, at det hele er samme sted og hænger sammen på en helt anden måde.

Den unge forsvarsspiller har aldrig spillet andre steder end i Brøndby IF, og det bliver derfor meget specielt for hende at skulle sige farvel til den klub, der har betydet så meget for hende i så mange år.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det bliver sindssygt svært at sige farvel til Brøndby IF. Klubben har været som mit andet hjem de sidste 13 år, og jeg tror stadig ikke helt, at det er gået op for mig, at det her kapitel snart er ovre. Jeg har især de seneste par uger kunnet mærke et lille sug i maven, når jeg har gået på gangene i klubhuset og trukket træningstøjet over hovedet. Jeg har mødt så utrolig mange mennesker gennem Brøndby IF, som har været med til at udvikle mig som fodboldspiller og som menneske, og det vil jeg altid være enormt taknemmelig for. Brøndby-trøjen er altid blevet båret med ære og stolthed, men jeg kan mærke, at jeg er klar til at prøve noget nyt nu.

Der skal lyde et stort tak for indsatsen til 'Bless', og vi ønsker hende alt det bedste fremover og held og lykke med eventyret i USA.