Joh-Foto

Freja Abildå: På gensyn, Brøndby IF

02.08.2021 13:42

Midtbanespilleren Freja Abildå stopper i Brøndby IF for denne omgang. Hun søger nye udfordringer, men det er et vemodigt på gensyn.

Freja Abildå er en rigtig Brøndby-pige og hun har stolt trukket den blå/gule trøje over hovedet, men denne sommer skal der ske noget nyt. Midtbanespilleren søger nye græsgange, men det er med tungt hjerte og et brændende ønske om at komme tilbage, fortæller hun.

- Jeg har, efter 19 år i klubben, for første gang mærket en trang til at komme ud og opleve noget nyt og til at prøve mig selv af både sportsligt og menneskeligt. Jeg ved, at det aldrig vil blive en let beslutning at tage skridtet, fordi Brøndby betyder så meget for mig. Men nu har jeg heldigvis mange år til at komme tilbage og spille for min hjerteklub, siger hun.

- Det er meget vemodigt at sige på gensyn til Brøndby IF. Klubben har været en kæmpe del af mit liv og min hverdag så længe, jeg kan huske. Jeg har fået så mange oplevelser, spillet med så mange dygtige spillere og ikke mindst fået en masse skønne venner og andre bekendtskaber. Jeg er virkelig rørt over, hvad denne klub har givet mig, men jeg ved, at jeg vender tilbage og trækker den gule trøje over hovedet igen - for jeg er slet ikke færdig med at mærke den stolthed, det giver mig. Hver gang!

- Det har været en kæmpe rejse fra jeg startede som helt lille og til nu

Hvad fremtiden byder på er endnu ikke officielt, men Freja understreger, at hun selvfølgelig ikke skal spille for en anden dansk klub. Hun ser nu tilbage på gode og store oplevelser i Brøndby IF:

- Det har været en kæmpe rejse fra jeg startede som helt lille og til nu. Jeg har haft så mange dygtige trænere, fantastiske holdkammerater og ikke mindst frivillige omkring de hold, jeg har spillet på, som har gjort min tid i Brøndby IF til noget helt specielt.

- Når jeg tænker tilbage på de største oplevelser, så er der selvfølgelig mesterskaber og Champions League-kampe, men også en masse oplevelser fra da jeg var lille og senest at være på stadion og se herrerne løfte pokalen - de oplevelser, der til sammen gør Brøndby IF til en fantastisk klub at være i, både som barn og voksen og både sportsligt og personligt, slutter hun.

Vi siger på gensyn til Freja og ønsker hende held og lykke med de nye udfordringer.