Ole Palmå om regnskabet

09.09.2021 08:46

I dag offentliggjorde Brøndby IF halvårsregnskabet for førstehalvdel af 2021. Forventningerne til årets resultat før skat, som tidligere på blev opjusteret i selskabsmeddelelse nr. 9/2021 til et overskud i niveauet 65 mio. kr. til 95 mio. kr., fastholdes.

Administrerende direktør Ole Palmå giver her en status på klubben: 

- Først og fremmest så er vi i dag utrolig glade for, at alle resterende Covid-19-restriktioner blev løftet 1. september, hvilket betyder, at vi ikke længere har restriktioner på afviklingen af vores kampe. Et mørkt kapital er ved at komme til sin afslutning, som betyder, at vi igen kan rette al vores fokus på at drive vores forretning som normalt. Vi har et spændende efterår foran os med europæisk gruppespil og en enorm interesse for vores klub, og at vi nu igen har mulighed for at have fans med på udebane i Europa er fantastisk. Fans og partnere har i den grad vist stor tålmodighed under nedlukningen og de efterfølgende voldsomme restriktioner, men nu venter der os nogle sjove og spændende måneder foran os.

- Vi står i dag på et økonomisk fundament, der er mere solidt end længe. Med mesterskabet og et europæisk gruppespil samt salget af Jesper 'Jobbe' Lindstrøm, er vores forventninger til året vendt fra et underskud til et flot overskud i niveauet 65 til 95 mio. kr. Det har givet os mulighed for, at vi over de kommende år kan fortsætte vores investeringer i forretningen, stadionfaciliteterne samt i vores sportslige sektor. Det glæder os meget, at vi i det daglige kan mærke en stor opbakning fra fans og partnere over den retning, vi har sat, hvor vi skal tænke langsigtet og samtidig være konkurrencedygtige på den korte bane. Jeres opbakning betyder meget og giver alle i klubben stor energi i det daglige arbejde, så en stor tak skal lyde til alle.

Brøndby IF har per 30. juni 2021 en likvidbeholdning på 26,9 mio. kr. samt en uudnyttet kreditfacilitet på 10,0 mio. kr. og ingen nettorentebærende gæld per 30. juni 2021. 

Du kan se regnskabsmeddelelsen her.