Skal dit næste event afholdes på Brøndby Stadion?

06.10.2021 12:29

De fleste ved, at Brøndby Stadion danner rammen om nogle af Danmarks bedste sportsoplevelser, men vidste du, at vi også kan danne ramme for topprofessionelle arrangementer og events? 

På Brøndby Stadion kan du nemlig afholde alt lige fra møder og fødselsdage til bryllupper og meget mere.

Vi har nedenfor givet nogle få eksempler på, hvad der er muligt.

Fødselsdage
Skal du holde din næste fødselsdag i unikke omgivelser, så kan vi tilbyde lyse lokaler med direkte udsigt over Brøndby Stadion og banen. Alle lokaler rummer naturligvis sin helt egen historie for Brøndby IF’s tid.

Vores eksklusive Michael Laudrup Lounge eller Roma Logen har dannet rammen for mange gode fester.

Loungerne er udstyret med aflange eller runde borde, musikanlæg, og begge lounger kan senere på aftenen kan danne rammen for fx dans og cocktails.

Du kan læse mere om priser, og hvad vi kan tilbyde lige her.  

Bryllup
Skal I giftes og kunne I tænke jer et unikt sted for afholdelse, så lad os hjælpe jer. Umiddelbart tænker man måske ikke fodboldstadion og bryllup i samme linje, men med vores eksklusive lokaler i lækkert design og i kombination med vores lækre køkken og dygtige tjenere, kan vi love jer for, at I vil få en helt unik oplevelse for livet.

Vores eksklusive Michael Laudrup Lounge har dannet rammen om mange smukke bryllupper, og lokalets indretning med flotte barer og plads til dansegulv, gør det ideelt til den helt perfekte aften.

Du kan læse mere om priser, og hvad vi kan tilbyde lige her

(Artiklen fortsætter under billedet)

Sommerfest
Vores lokaler rummer fra den mindre fest på 20 og op til 1100 spisende gæster. Vores festlokaler har direkte udsigt over banen og med mulighed for også at nyde en aftencocktail på tribunen.

Alt forplejning sørger vores dygtige køkken for, ligesom vores erfarne tjenere vil stå til rådighed i baren hele aftenen. Har I behov for DJ eller øvrig underholdning, booker vi også meget gerne dette til jer.

Du kan læse mere om priser, og hvad vi kan tilbyde lige her

 

Dette er blot et lille udpluk af, hvilke events der kan afholdes på Brøndby Stadion. Du kan klikke dig videre på dette link og se alle typer events, der kan afholdes.

Du kan også følge 'brondby_event' på Instagram og se mere til de unikke rammer, vi tilbyder.