Familie Loungen åbnes igen til Vejle-kampen

11.10.2021 09:09

Søndag kommer Vejle på besøg i 3F Superligaen, og her vil Familie Loungen igen være åben som vanligt for blågule familier. Det er således første gang, at loungen for de mindste fans er åben, siden corona lukkede landet ned sidste år. 

Derfor er event- og marketing koordinator i Brøndby IF, Katrine Fisker, også utrolig glad for, at man igen kan byde en masse blågule familier velkommen indenfor i Familie Loungen.

- Hele teamet bag Brøndby Junior glæder sig ubeskriveligt meget til at kunne åbne Familie Loungen igen. Vi har som sagt arbejdet på højtryk på at få opgraderet loungen, så vi igen kan huse nogle fede aktiviteter på og udenfor kampdage. De traditionelle arrangementer vender tilbage, og vi har en masse nye tiltag/events i pipelinen, som vi glæder os til forhåbentlig at kunne løfte sløret for meget snart, fortæller hun. 

- Det betyder utroligt meget for os, at så mange medlemmer er blevet hos os igennem en svær tid. Det er en sand fornøjelse at se klubbens yngste fans tilbage på familietribunen, og vil glæder os til at se dem i Familie Loungen igen. Vi har brugt nedlukningen på at renovere loungen, og på at brainstorme på en masse fremtidige aktiviteter og event, og det glæder vi os også til at få sat i værk. 

Opgøret mellem Brøndby og Vejle fløjtes i gang kl. 16.00, og Familie Loungen vil som altid være åben fra to timer før kampstart og helt frem til kickoff. 

Du kan melde dine børn ind i Brøndby Junior lige her