Brøndby Junior oplever stor fremgang i medlemstallet

07.10.2021 11:27

Brøndby Junior, som er for børn i alderen op til 15 år, oplever fremgang i medlemstallet blandt de helt yngste, blågule fans. Og dette er endda på trods af en længere periode med nedlukninger grundet corona, som derfor ikke har gjort det muligt at lave fysiske aktiviteter på eksempelvis kampdage.

Derfor er event- og marketing koordinator i Brøndby IF, Katrine Fisker, utrolig glad for at se medlemmerne fortsat melde sig ind i Brøndby Junior.

- Overraskende nok, så har der faktisk været en forholdsvis stor fremgang i antallet af medlemmer trods nedlukningen, og henover de sidste tre måneder har vi faktisk fået omtrent 85 nye medlemmer, fortæller Katrine Fisker, som sætter stor pris på loyaliteten blandt medlemmerne. 

- Der skal lyde en kæmpe tak til alle de medlemmer, som er blevet hos os igennem en svær tid – og en varm velkomst til de mange nye medlemmer, der også er kommet til. Jeres støtte betyder alverden for os, og vi glæder os over endelig at kunne se jer på Brøndby Stadion igen. 

Hvis Brøndby Junior lyder som noget for jeres børn, så kan i melde dem ind og læse mere om fordelene ved et medlemskab her