Getty Images

Uafgjort mod Silkeborg IF

10.09.2021 19:51

Det endte her til aften med en uafgjort mod Silkeborg IF, som gæstede Brøndby Stadion. I kampens begyndelse havde Brøndby-spillerne et lille overtag, men ikke desto mindre kunne oprykkernes Mark Brink sende bolden ind bag Mads Hermansen i målet til 1-0.

Efter målet stillede gæsterne sig en smule højere op på banen, og det udnyttede Hedlund på fornemmeste vis, da han satte bolden ind over Nicolai Larsen i Silkeborg-målet fra målfeltets bue. Dermed var der bragt balance i regnskabet, og mandskaberne kunne gå til pause ved stillingen 1-1.

Efter pausen var der chancer i begge ender, men det var først ved indskiftningen af Anis Slimane ved omkring en times spil, at anden halvlegs store chancer opstod. Men desværre kunne ingen af Brøndby-spillerne formå at omsætte forsøgene.

Gæsterne stod generelt længere tilbage på banen i det meste af anden halvleg, men en trippel-indskiftning fra Niels Frederiksen var med til at dirke Silkeborg-forsvaret en smule mere op. Men på trods af spilovertag og en fremragende opbakning fra de 15.000 fremmødte fans på lægterne, blev det ikke til mere.