Getty Images

Uafgjort mod AC Sparta Prag

16.09.2021 20:51

Det endte målløst, da vi her til aften spillede 0-0 mod AC Sparta Prag i Europa League. Kampens første kvarter bød på en fin start med et skud fra Andreas Bruus, der strøg forbi stolpen. Udover skuddet i de første minutter af opgøret var begge mandskaber meget afventende, og der var således ingen store chancer til nogle af holdene i den første halve time af kampen.

I slutningen af anden halvleg nærmede Brøndby-spillerne sig udeholdets felt med en masse småspil, men det blev dog ikke til mere, og derfor kunne holdene gå til pause ved stillingen 0-0.

Efter pausen var der heller ikke de store chancer, og faktisk skulle vi frem til det 70' minut for at finde kampens første chance inden for målrammen, der tilfaldt gæsterne, med et skud ude fra feltet. I minutterne inden kunne kroatiske Marko Divkovic løbe på ind banen til sin debut i Brøndby-trøjen, da Uhre blev skiftet ud.

I slutminutterne havde Jens Martin Gammelby et skud fra distancen, men den blev taget af udeholdets målmand, og derfor endte kampen 0-0.