Skuffet Mensah efter god start: Mistede intensiteten i spillet

10.09.2021 22:56

Det var en skuffet Kevin Mensah, som kunne gøre status efter 1-1 her til aften mod Silkeborg IF. Backen ærgrer sig over, at vi ikke formåede at holde fast i en ellers god start på kampen.

- Det er ikke en særlig god følelse. Vi mangler noget i alle facetter af spillet, og det gør, at vi ikke vinder.

- De første 10 minutter er præcis sådan, som vi skal spille. Vi kommer ud med et rigtig godt tryk og en rigtig fin indstilling. Vi fanger Silkeborg IF i det tryk, som vi skal kunne gøre - hvis ikke over 90 minutter, så i hvert fald mere end 10. Det er ærgerligt, at vores pres ikke blev ved med at hænge sammen.

Niels Frederiksen havde i aften valgt at skifte til en fireback-kæde, hvilket ifølge Mensah var medvirkende til den gode start. Han understreger dog, at det derefter især var den manglende succes i presset, der lod Silkeborg IF komme ind i opgøret.

- Vi skifter opstilling, og det fungerede rigtig fint i de første 10 minutter. Efter det hang vores pres ikke sammen. Det gør, at vi ikke bliver farlige. Vi erobrer ikke bolde nok, og når vi så gør, så er det helt nede ved vores eget mål. Silkeborg IF stod godt på banen.

- Intensiteten i vores pres er det, som kendetegner os. Det er ligegyldigt, hvilken opstilling vi spiller, så skal intensiteten i vores pres og en masse fremadrettede løb være kendetegnende. Det synes jeg ikke, at vi levede op til i store dele af kampen. Det skal vi ind at forbedre. Jeg er skuffet over, at vi ikke kan tage tre point i dag. Det skal vi kunne i sådan en kamp.

På torsdag venter så den første kamp i Europa League-gruppespillet, når Sparta Prag kommer på besøg i et opgør, som Mensah er opsat på at vise bedre takter i.

- Jeg ser frem til den forstået på den måde, at vi i dag i hvert fald fik set, hvad vi ikke skal gøre. I de første 10 minutter fik vi også set, hvordan vi kan lægge et tryk på modstanderen. Det skal vi sætte sammen i en længere periode for at kunne vinde.