Getty Images

Billet- og sæsonkort information til det kommende Derby

21.09.2021 07:54

Om få uger er det igen tid til Derby på Brøndby Stadion, som kan afvikles uden Corona-restriktioner for første gang i 24 måneder.

På grund af kampens specielle betydning, er der flere ændringer, som skal sikre den bedst mulige stemning og sikkerhed på stadion. Disse ændringer påvirker, hvordan visse grupper af sæsonkortholdere får adgang til kampen.

Du kan nederst i denne artikel læse om, hvilke grupper af sæsonkortholdere som er påvirket, og hvordan man skal forholde sig.

Åbent salg af pladser som ikke er reserveret, åbner torsdag 30. september kl. 18. Der vil muligvis blive frigjort flere pladser til salg mandag 18. oktober.

Salget af billetter til udeafsnittet varetages af FC København.

Ændringer for sæsonkortholdere i visse afsnit

Til kampen vil Sydsiden Øvre blive omdannet til unummeret stemningsafsnit. Dette sker, fordi der forventes en højere efterspørgsel efter denne type plads end kapaciteten på Sydsiden Nedre.

Yderligere er der ændringer på Nordtribunen, som af sikkerhedsmæssige årsager vil blive solgt som et nummereret afsnit.

Dette betyder, at sæsonkort i de fremhævede afsnit ikke giver automatisk adgang, men at det er påkrævet, at trække en billet til kampen. Mere detaljeret information er udsendt til alle berørte sæsonkortholdere på e-mail.

Er du sæsonkortholder i andre afsnit end de fremhævede, vil dit kort virke til kampen som normalt.