Thomas Mikkelsen foran europæisk debut: Derfor jeg kom til Brøndby IF

21.10.2021 09:27

I aften står han efter alt at dømme mellem stængerne på det historiske Ibrox Stadium i Glasgow som en del af Niels Frederiksens startopstilling i kampen mod Rangers FC. Og for Thomas Mikkelsen bliver det en stor oplevelse – en oplevelse han halvvejs havde troet skulle forbigå ham.

- Europæisk debut for en mand i min alder – og det må jeg godt sige. Jeg havde ikke lige regnet med at skulle spille sådanne kampe, men det var derfor, jeg kom til Brøndby IF i sommer. Det var håbet om at komme til at det.

Man kan mærke historiens vingesus, når man går ind på Ibrox, og det er da også noget, der for truppen giver kampen lidt ekstra.

- Det er en fantastisk fornemmelse, og jeg tror, jeg kan tale for hele truppen, når jeg siger, at vi glæder os. Det bliver fedt at omkring 1600 Brøndby-fans herover, og vi er klar til kampen. Der bliver nok lidt mere knald på vores boks end mod Vejle i søndags, så det bliver en hård kamp for os alle sammen, men det bliver fedt, siger Thomas Mikkelsen, der beretter om en spillertrup i godt humør.

- Stemningen i truppen er god, og vi fik en noget selvtillid med sejren over Vejle, og det skal vi vise i morgen.

Der er kickoff kl. 21:00 dansk tid, og du kan se kampen live på TV2 X.