Nederlag mod Rangers FC

21.10.2021 20:54

Det endte med et nederlag mod Rangers FC i vores tredje gruppekamp i Europa League. Hjemmeholdet sad allerede tungt på begivenhederne fra kampens start, og vi skulle blot spille 18 minutter af opgøret, før skotterne kunne sende første mål i kassen på hjørnespark.

Knap ti minutter senere gjorde hjemmeholdets Kemar Roofe det til 2-0, da han satte bolden ind bag Thomas Mikkelsen. Oprindeligt fløjtede dommeren offside i situationen, men efter en VAR-gennemgang blev dommen omstødt. Dermed var skotterne foran med to mål ved pausen.

Efter pausen kom drengene ud med lyn og torden, og allerede efter første minut af 2. halvleg var Uhre alene fri med målmanden, men placerede desværre bolden forbi mål. Få minutter senere var Gammelby på spil i det lille felt efter en flot cutback-aflevering af Heggheim, men wingbacken sendte bolden langt over mål.

Vi kom generelt længere frem på banen i anden halvleg, men det blev aldrig rigtig til de store muligheder, og derfor endte kampen med en sejr til Rangers FC på 2-0.