Hermansen: Elsker at hjælpe holdet på den måde

28.11.2021 18:34

- Jeg fik nogle knubs rundt omkring. Det var en fed kamp. En fed sejr.

Med bandage om hovedet, et hævet venstre øje og et stort smil på læben var det en glad Mads Hermansen, der kunne lade sig hylde af Brøndby Stadion ovenpå keeperens flotte præstation i søndagens 1-0-sejr over Randers FC.

- Det er jo fedt. Det er det, jeg lever for. Det er det, vi som forsvarsspillere lever for. Vi elsker at hjælpe holdet på den måde. Nu holdt vi endelig clean sheet. Det var fandeme dejligt, fortæller Hermansen.

Mikael Uhre gav os en pauseføring på 1-0, inden vi i anden halvleg kom under tryk fra de jyske gæster. Indlæggene væltede ind i feltet, men selvom Hermansen undervejs blev slået til blods i et sammenstød med en Randers-spiller, kunne intet passere vores keeper. En hård fight kulminerede med tre point for sjette Superliga-kamp i træk.

- Sådan udvikler de her kampe sig nogle gange. Så må vi krige den hjem til sidst, og det gjorde vi godt.

De mange indlæg til trods var det ikke mange redninger, som Hermansen måtte hive frem. Ikke desto mindre skulle keeperen komme på en alvorlig test til allersidst. En test, som han klarede til UG, da han kastede sig ned til Tosin Kehindes afslutning.

- De har masser af folk i boksen, og så falder der en bold ned, som jeg ved, at de er farlige omkring. Så laver jeg heldigvis en god redning. Så det var dejligt, siger Hermansen, som få sekunder senere kunne juble ved Mikkel Redders slutfløjt.

- Det var fantastisk. Det er det, jeg elsker.

Se hele interviewet med Mads Hermansen lige her.