Et farvel til Marvin

01.07.2021 06:16

Da Frederik Rønnow i sommeren 2018 drog afsted til udlandet kom tyske Marvin Schwäbe til Brøndby IF som ny målmand. Den unge tyske målmand skulle lige vende sig til en 3F Superliga, hvor bl.a. fysikken i feltet er vigtig, og endte med at være en stærk sidste skanse på det mandskab der bragte mesterskabet til Brøndby IF.

Marvin Schwäbe er taknemmelig for den udvikling han har været igennem i Brøndby IF og takker klubben og fans.

- Jeg har haft tre fantastiske år i Brøndby IF, hvor jeg har følt en enorm opbakning fra klub og fans, hvilket har været fantastisk for min udvikling. Som ung målmand har min sine op- og nedture, hvilket jeg også har haft, men jeg føler, at jeg har udviklet mig på alle parametre og tager afsted som en bedre målmand. Og at slutte af med et mesterskab til klubben var perfekt. Kampen i Aarhus i næstsidste runde vil jeg aldrig glemme, for den havde alt det fodbold kan byde på af drama. Med alt det der var spil og hvad sejren betød for os og klubbens fans, så blev der givet los for følelserne i omklædningsrummet efter kampen. Det glemmer jeg ikke. Jeg har nydt tiden i Danmark som er et fantastisk land og vil gerne takke alle for den opbakning man har givet mig.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen ønsker Marvin held og lykke i sin kommende klub.

- Marvin er med sine 26 år jo en relativ ung målmand, der har mange år foran sig, hvor han kan fortsætte sin udvikling. Marvin har altid kløet på til træning og skudt brystet frem, og han har derfor hele tiden udviklet sig selv og sit spil igennem sine tre år i Brøndby IF, hvilket har bidraget til at bringe mesterskabet til klubben. Det skal vi alle takke Marvin for og vi ønsker Marvin alt det alt det bedste fremover.

Marvin Schwäbe spillede 121 kampe for de blågule og skal i den nye sæson så tørne ud for den tyske traditionsklub 1. FC Köln.