Getty Images

Slimane: Giver for mange dødbolde væk

25.07.2021 19:21

Anis Slimane ærgrer sig over den store mængde indkasserede dødbolde, som her til aften var medvirkende til, at sæsonens første hjemmekamp blot gav et enkelt point mod Viborg FF. Jyderne udlignede til kampens slutresultat 1-1 på et langt indkast i anden halvleg.

- Jeg tror, at vi alle sammen står med en følelse af, at vi skulle have haft tre point. Jeg synes ikke, at Viborg truer os med særligt meget udover deres dødbolde. Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi giver for mange af dem væk og ikke får tre point i dag. Vi havde styr på dem stort set over hele linjen, men de får et lortemål efter et langt indkast.

Slimane føler, at vi tilspillede os rigeligt med muligheder til at gå til pause med en føring på mere end 1-0.

- Jeg synes, at vi kommer rigtig godt ud til kampen. Vi havde snakket om, at intensiteten skulle være høj, og det synes jeg også, den var. Det er også i starten, at vi skaber de fleste chancer. Både Uhre, Hedlund og jeg kunne have scoret efter 20 minutter.

Midtbanespillerens egen chance fandt sted, da han samlede en løs bold op i feltet, men forsøget blev desværre reddet på stregen af en forsvarsspiller.

- Der kommer en bold ind i feltet, og jeg skal bare smadre til den. Jeg synes også selv, at jeg sparker i den rigtige side. Men det er klart, at jeg skal sparke den ind. Det kunne måske have gjort, at vi havde fået tre point i dag.

I anden halvleg overtog Viborg FF indledningsvis spillet, og det irriterer Slimane, at vi ikke formåede at vende kampbilledet, før gæsterne havde udlignet.

- De havde et par succesoplevelser og fik et boost af det. Sådan er det i fodboldkampe. Momentum skifter, men i store dele af kampen synes jeg, at det var os, som havde det. Vi skulle selvfølgelig have stoppet Viborgs momentum meget tidligere. Det kan vi ikke lave om på nu, så det er bare at se frem mod næste uge.

Den næstkommende opgave byder på en udekamp i Vejle, hvilken Slimane i den grad glæder sig til.

- Jeg ser rigtig meget frem mod den kamp. Vi savner at hive tre point hjem, og derfor skal vi være skarpere foran mål. Vi kæmper videre.