Se den nye hjemmebanetrøje

17.07.2021 09:30

I morgen sparkes den nye sæson i gang, hvor vi som forsvarende mestre møder AGF. Når spillerne løber på banen i Aarhus, bliver det samtidig i den nye, gule 2021/22 spillertrøje.

Vi har netop forlænget vores samarbejde med hummel med en historisk aftale, og den nye trøje er naturligvis designet sammen med hummel.
Trøjen er udviklet med to blå farver som gennemgående detalje, og det er der en særlig årsag til.

HYLDEST TIL SYDSIDEN

Efter to år med både renovering og Corona-restriktioner er Sydsiden på vej tilbage for fuld styrke, og dermed går vi en sæson i møde, hvor spillerne igen kan opleve den massive opbakning, som kun Sydsiden kan levere.

Den nye 21/22-trøje er derfor designet i den varme gule farve, hvor hummel har givet plads til Sydsidens blå striber på skuldrene. Samtidig er hummels velkendte vinkler rykket ned på trøjens sidepaneler, hvor hummel tilmed har ændret dem til lejligheden, så de også er i Sydsidens blå farver.  

Du kan dykke ned i alle de fede detaljer på trøjen lige her, og nedenfor kan du læse mere om alle elementerne. Du kan også gå direkte ind på Brøndby Shoppens hjemmeside, hvor du også kan bestille det nye spillertryk.

LOGO
Den nye trøje kommer med nyt logo-badge, som har 3D effekt, og som er blevet en smule større end tidligere trøjer.

HALS
Trøjen har rund hals med en tynd blå ’piping’,  som bevarer trøjens rene og enkle linjer. I nakken er printet ’STOLTHED- ÆRE-SJÆL’.

SPILLERTRYK
Til den nye sæson er der også nyt spillertryk i nyt udtryk. Numrene har fået en tynd gul linje, og spillernavne er lavet i en let bue over nummeret. Du kan tilvælge tryk på din trøje med din favoritspiller.