Getty Images

Radosevic: Vi må acceptere det

25.07.2021 18:53

Josip Radosevic scorede, men var alligevel skuffet efter aftenens kamp mod Viborg FF. Scoringen viste sig nemlig kun at være nok til et 1-1-resultat.

- Vi ville have tre point, så det var ingen succes i dag, men vi er nødt til at se fremad og arbejde hårdt. I starten af kampen havde vi virkelig gode chancer. Hvis vi havde scoret yderligere, var det nok blevet noget nemmere. Når vi ser på helheden, må vi acceptere det.

Kroatens kasse faldt efter 21 minutter, da han sendte et frispark i nettet fra lang afstand. Målet var medvirkende til, at midtbanemanden senere blev kåret til kampens spiller.

- Jeg tænkte på, at keeperen måske ville gå tidligt til sin højre side. Derfor sparkede jeg til venstre, og det er jeg selvfølgelig glad for. Jeg følte mig godt spillende i dag, men jeg skal ligesom resten af holdet arbejde for at blive bedre.

Radosevic´ scoring blev første halvlegs eneste af slagsen, men efter pausen greb Viborg taktstokken, hvilket kulminerede med Lars Kramers udligning i forbindelse med et langt indkast.

- Vi vidste før kampen, at de var rigtig stærke på dødbolde, og det udnyttede de desværre.

Med to pointdelinger som åbning på sæsonen håber Radosevic, at tredje gang bliver lykkens gang, når vi på søndag rejser til Vejle.

- Vi er nødt til at spille bedre i den kommende kamp, så vi skal se, hvad vi kan gøre bedre. Så simpelt er det. Først skal vi restituere, og så vil vi starte forberedelsen til Vejle-kampen. Vi skal holde os til planen, og så skal vi nok tage tre point der.