Getty Images

Joel Kabongo skifter til Randers FC

27.07.2021 12:00

Efter en lovende start på sin seniortid i Brøndby IF blev der sat en brat stopper for udviklingen for Joel fra Albertslund, da han rendte ind i en alvorlig knæskade i foråret 2019. Efter han kom tilbage fra skaden, han har kæmpet hårdt for spilletid. Det er imidlertid ikke lykkedes som ønsket, og med seks måneder tilbage af kontrakten i Brøndby IF er det tid for Joel til at komme videre

Kabongo skifter derfor i dag til Randers FC, og om skiftet siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen:

– Joel er en Brøndby-dreng, der har taget turen op gennem Masterclass og til Superligaen. Han har ikke spillet på vores bedste hold i længere tid, og derfor vi vil gerne hjælpe ham videre til spilletid i en anden klub, så han kan få gang i karrieren igen.

Joel Kabongo selv siger:

– Jeg har været i Brøndby IF i rigtig mange år, og jeg har virkelig nydt min tid som ungdoms- og seniorspiller. Selvfølgelig kunne jeg godt have tænkt mig at slå helt igennem på Superligaen-holdet, men det har været op ad bakke. Derfor er det sundt for mig med noget luftforandring, og jeg glæder mig til at starte på en frisk i Randers FC.

– Det er vigtigt for mig at sige tak til alle de trænere, holdledere og holdkammerater, jeg har haft gennem årene. Jeg tager fra Brøndby IF med mange gode minder, og nu skal jeg så ud at skabe nogle nye.

Vi ønsker Joel alt det bedste og håber at se ham så meget på banen som muligt – også selv om det nu bliver for en konkurrent.