Kontraktforlængelse med Niels Frederiksen

21.01.2021 15:15

Cheftræner Niels Frederiksens kontrakt er blevet forlænget, så den nu udløber i sommeren 2023.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller her om aftalen:

- Ser vi på udviklingen siden sommeren 2019, er vi som klub først at fremmest lykkedes med at tage nogle væsentlige skridt i retning af en både sportslig og økonomisk langtidsholdbar model. Vi har specifikt indrettet truppen med et større fokus på udvikling af talent, og i tæt samarbejde med Brøndby Masterclass lykkedes med en langt større integration af egenudviklede spillere i Superligatruppen.

- I den sammenhæng skal Niels og hans team roses for at have ført strategien ud i livet på banen og tilmed skabt en positiv resultatudvikling. Vi er derfor glade for, at vi er blevet enige med Niels om en forlængelse af kontrakten, og vi kan fortsætte det gode samarbejde foreløbigt frem til sommeren 2023. 

Selv siger cheftræner Niels Frederiksen om den nye kontrakt:

- Jeg føler mig rigtig godt tilpas i Brøndby IF. Jeg oplever en klub, hvor der bliver trukket i samme retning fra alle, og det gør, at vi på relativ kort tid har kunnet flytte os både på og udenfor banen. Vi har en fantastisk stab og et rigtig spændende hold med nogle dygtige spillere, som vi udvikler på hver eneste dag. Så det eneste jeg savner i dag, er at vi kan få fans tilbage på stadion.

Foto: Getty Images