Niels Frederiksen: Stor tro på tingene

08.12.2021 15:00

I morgen spiller vi den afgørende kamp i Europa Leagues gruppespil, og her skal vi vinde opgøret mod Sparta Prag, hvis vi skal kvalificere os til 1/16-finalerne i Europa Conference League. Sparta Prag derimod kan nøjes med uafgjort, så der er lagt op til en spændende kamp.

Cheftræner Niels Frederiksen ser frem til opgøret.

- Vi ved, at vi ikke kan bruge et point til noget som helst, så vi arbejder med en lang række muligheder for, hvad vi gør, hvis vi står og mangler et mål i løbet af kampen. Vi vil starte kampen, som vi altid gør, det vil sige, at vi ønsker at angribe kampen, men også er opmærksomme på, at vi ikke smider det hele væk fra start og kaster derfor ikke alt over bord fra første fløjt. Men det er klart, at hvis vi ikke har det resultat, vi skal bruge undervejs i kampen, så kommer vi til at satse mere. Det er vigtigt for os, at vi kommer godt i gang med kampen, da mange kampforløb bliver defineret af, hvor godt man kommer fra start. Er man på hælene fra første minut, kan det være svært at få ædt sig ind i kampen, men hvis man derimod starter godt, kan det løfte holdet.

- Vi har haft et rigtig travlt efterår med omkring 30 kampe, men det kan man ikke mærke på spillerne. Vi føler, at vi lige nu er et rigtig godt sted, hvor vi har en trup som er frisk og har masser af vilje og tro på tingene. Derfor skal staben omkring holdet have en kæmpe ros for et flot stykke arbejde. Vores nye spillere er samtidig kommet rigtig godt ind på holdet, og lige nu er der vel tre-fire positioner på holdet, som vi kan skifte på, uden at vi nødvendigvis bliver svækket. Så vi kommer til at stille et rigtig stærkt hold i morgen med en god bænk, og vi skal se, om vi kan udnytte nogle af de tætte relationer, der er bygget op gennem efteråret til at få sejren i land.

Der er kickoff kl. 18:45 og kampen vises på TV2 Sport X.