Over 175.000 kroner mere rejst til Læger Uden Grænser

04.08.2021 12:11

’Fodbold mod corona’ blev en – i bogstavelig forstand – legendarisk mandag aften på Brøndby Stadion, hvor der blandt andet blev rejst 500.000 kroner til organisationen 'Læger uden Grænser'.

Men donationen til Læger uden Grænser stopper ikke ved de 500.000 kroner. Du kan nemlig få fingrene i de matchworn spillertrøjer fra kampen. Det gør du på auktionen på odendo.dk, hvor den samlede værdi af trøjerne allerede har rundet 175.000 kroner. Der er fem dage tilbage af auktionen, og du kan byde på trøjerne lige her.

Og glæden for mandagens arrangement er stor hos Læger uden Grænser.

- En stor og hjertelig tak fra os alle hos Læger uden Grænser for en meget vellykket og underholdende kamp i mandags – og for det flotte arrangement både før og efter. Vi nød det hele. Ikke mindst at mærke den glade stemning, som hele stadion emmede af, og som vi også mødte fra spillerne og alle i teamet. Det var en uforglemmelig oplevelse.

- Vi er meget taknemmelige for alt det klubben, fansene og spillerne har gjort for Læger uden Grænsers arbejde. Tusind tak for den flotte donation til kampen mod COVID-19 og for auktionen, som jo fortsætter ugen ud. Det er flot at se, som der er rift om trøjerne, og det bliver spændende at se, hvordan det hele ender, lyder det fra Malin Palmér, der er direktør for Læger uden Grænser.

Foto: Getty Images

Hele Brøndby IF vil også gerne takke fansene og spillerne for den fantastiske opbakning til kampen. Og så lyder der også en ekstra tak til Daniel Agger og Thomas Kahlenberg, der tog initiativet til kampen og var med i planlægningen - fra udtagelse af trupperne til afviklingen af kampen og det efterfølgende arrangement for spillerne.

- Det var en historisk aften, hvor det hele gik op i en højere enhed og tjente et større formål. Der var lutter smil blandt spillerne, dommerne og de mange fremmødte fans, der fik et dejligt gensyn og en uforglemmelig oplevelse, hvor vi alle kan glæde os over, at den fælles indsats samtidig kan hjælpe Læger uden Grænser til at redde flere liv, lyder det fra vores egen direktør, Ole Palmå, der fortsætter:

- Det er fantastisk at se Brøndby-familien rykke sammen igen og styrke fælleskabet for os og for andre, der har brug for hjælp. Den tak går til spillere, fans og selvfølgelig til Daniel Agger og Thomas Kahlenberg for at have taget initiativet til det hele.

Du kan her byde på spillertrøjerne fra kampen.

Foto: Jan Christensen