Jesper Sørensen kommende U21-landstræner

18.08.2021 13:00

Assistenttræner Jesper Sørensen kom til Brøndby IF i sommeren 2019 som en del af trænerteamet sammen med cheftræner Niels Frederiksen og allerede fungerede assistenttræner Martin Retov. Nu har Jesper Sørensen fået en mulighed som U21-landstræner, som han ønsker at forfølge. Efter god dialog mellem DBU og Brøndby IF er der indgået en aftale om, at Jesper Sørensen i efterårets tre landsholdspauser løser opgaver for U21-landsholdet, hvorefter hensigten fra alle parter er, at Jesper Sørensen tiltræder fuldt ud som U21-landstræner i januar 2022. Jesper Sørensen sætter her et par ord om tiden i Brøndby IF og det kommende job. 

- Jeg er først og fremmest meget taknemmelig for min tid i klubben og stolt over at have bidraget til, at mesterskabet igen kom hjem til Vestegnen. Brøndby IF er en kæmpe klub i Danmark, og det har jeg i den grad mærket på egen krop. Støtten til klubben er større end man kan forestille sig, og man får det ind under huden. Nu har jeg fået mulighed for at prøve kræfter med jobbet som U21-landstræner, og selvom jobbet i Brøndby IF er utroligt givende, og jeg føler, at jeg har bidraget til klubbens sportslige udvikling, så er dette en mulighed, jeg gerne vil forfølge. Indtil jeg starter permanent i DBU, vil jeg fortsætte med at give alt, jeg har til Brøndby IF i et travlt efterår med mange sjove og spændende udfordringer.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen ønsker Jesper Sørensen held og lykke i sin kommende rolle.

- Rollen som U21-træner er en af de største og mest spændende træneropgaver herhjemme, så vi ønsker ikke at stå i vejen for Jesper og hans ambitioner, og efter aftalen med DBU kan vi bruge den tid, der skal til, på at finde den rette kandidat og eventuelt justere rollerne i trænerteamet. Jesper er et stort aktiv i vores trænerteam, og både han og det øvrige trænerteam har i de sidste to sæsoner udviklet sig sammen med holdet, hvor Jesper har bidraget til, at vi i sidste sæson kunne løfte mesterskabstrofæet. Så vi vil savne ham, både for hans faglighed, men ikke mindst også for hans personlighed.

Næste opgave for Jesper Sørensen og resten af trænerteamet er på lørdag, hvor Brøndby-mandskabet skal møde OB i 3F Superligaen i Odense, hvor der er kickoff kl.18:00.