'Fodbold mod corona' gav fantastisk aften på Brøndby Stadion

03.08.2021 09:32

Der blev snakket, svedt, grint og jublet til den store guldmedalje, da Brøndby Legends og Superliga Allstars gav de næsten 10.000 tilskuere en fornøjelig mandag aften på Brøndby Stadion ved ’Fodbold mod corona’.

De 76 minutters fodbold bød på lidt af hvert. John ’Faxe’ Jensen ”løb” på banen støttende sig til en stok, Claus Bo Larsen overså et frispark, da han blev blændet af solen på den overskyggede aften, og Stig Tøfting leverede en papegøje-assist til en af kampens i alt otte kasser. Tilskuerne blev forkælet.

- Det var en glæde at være tilbage, og det var en glæde at se alle de folk komme og støtte op omkring det her arrangement. Ikke bare tilskuerne, som vi ikke kan rose nok, men også dem, som har været med til at spille kampen. Det skal de have stor tak for, siger Daniel Agger.

Superliga Allstars førte 1-0 ved pausen, men efter en målrig anden halvleg var det Brøndby Legends, som løb afsted med en 5-3-sejr.

Mikkel Beckmann skruede kuglen forbi en sprællende Mogens Krogh foran Sydsiden efter 21 minutter, inden kampen for alvor eksploderede efter pausen.

Tøftings smukke detalje satte Mohamed Zidan op til den første af to scoringer fra den tidligere FCM-stjerne, men derfra gav Brøndby-legenderne tilskuerne rigeligt at juble over.

Ruben Bagger, der senere blev kåret til kampens spiller, scorede to gange, mens også Johan Elmander fik publikum op af sæderne med et lækkert chip over Karim Zaza.

3-3-resultatet holdt frem til det 64. minut, hvor Michael Krohn-Dehli udnyttede et mere eller mindre bevidst oplæg fra ’Faxe’, før Krohn-Dehli kort inden lukketid cementerede sejren med sin anden scoring.

Et minut senere satte Claus Bo Larsen nemlig gang i stående ovationer fra publikum, da han fløjtede kampen af.

- Det var skidesjovt at spille. Med anden halvlegs udvikling synes jeg, at kampen var lige præcis, som en showkamp skal være. En masse mål, flotte mål sågar. Det var fedt at se, siger Thomas Kahlenberg.

’Fodbold mod corona’ blev spillet på initiativ af Daniel Agger og Thomas Kahlenberg. Overskuddet fra kampen går udelukkende til Læger uden Grænser og Brøndby IF.

Brøndby Legends 5-3 Superliga Allstars
0-1 Mikkel Beckmann 21’
0-2 Mohamed Zidan 46’
1-2 Ruben Bagger 47’
2-2 Ruben Bagger 54’
2-3 Mohamed Zidan 57’
3-3 Johan Elmander 60’
4-3 Michael Krohn-Dehli 64’