Information til kampen mod FC Midtjylland

15.10.2020 11:03

Den 15. september meldte regeringen nye, omfattende restriktioner ud på afviklingen af Superliga-kampe, hvilket indebar, at der til kampen mod AC Horsens 27. september kun måtte lukkes 500 personer ind på stadion.

Dette inkluderede al stadionpersonale, rettighedshavere og medier, dommerteam og VAR-hold, spillertrupper, trænere og øvrige personer i den sportslige sektor samt tilskuere.

Det betød, at Brøndby IF kun kunne lukke ca. 225 tilskuere ind til kampen. Fangrupperne bestående af Brøndby Support og Alpha samt Fanafdelingen opfordrede Brøndby IF til, at de billetter, der til kampen mod AC Horsens var tiltænkt sæsonkortholdere, blev tildelt partnere og at man derfor ikke åbnede et fanafsnit. 

Regeringen har siden da forlænget forbuddet, så det gælder frem til og med 31. oktober. Det betyder desværre, at vi fortsat ikke kan lukke flere end ca. 225 tilskuere ind til kampen mod FC Midtjylland, der spilles lørdag 24. oktober.

I en undersøgelse blandt Brøndby-fans foretaget gennem Brøndby IF’s Fanpanel var et stort flertal enige med Brøndby Support, Alpha og Fanafdelingen om, at man endnu engang ønsker at tildele partnerne de 225 billetter, og der bliver derfor ikke åbnet et fanafsnit til kampen mod FC Midtjylland. 

For spørgsmål om sæsonkortholderes rettigheder og mulighed for kompensation, henviser vi til vores spørgsmål og svar på denne side: https://brondby.com/fans/kampdag-under-covid-19/saesonkort-og-billetsalg/

Foto: Getty Images