Arbejdernes Landsbank tegner ny partneraftale i Brøndby IF

25.06.2020 12:00

Ved udløb af den nuværende hovedpartneraftale 31. december 2020 fortsætter Arbejdernes Landsbank som Business Partner i Brøndby IF i en 2-årig aftale. Samarbejdet med Arbejdernes Landsbank, der startede tilbage i 2014, fortsætter nu frem til udgangen af 2022, og det glæder administrerende direktør Ole Palmå.

- Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Arbejdernes Landsbank, ligesom vi har et godt og tæt samarbejde med Peter Froulund (branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, red.) og hans team. Derfor er vi også rigtig glade for, at vi allerede her et halvt år før den nuværende aftale udløber, har indgået en ny aftale, som sikrer, at vi kan fortsætte det gode partnerskab, og at Arbejdernes Landsbank fortsat vil være en af klubbens største partnere.

Arbejdernes Landsbank startede i 2014 som rygpartner på Brøndby-trøjerne, og for øjeblikket er de at finde som hovedpartner på brystet af Brøndby-trøjen. Peter Froulund fortæller, at man i den nye aftale fortsat vil have stort fokus på klubbens fans.

- Vi har været hovedpartner i Brøndby IF i snart fire år, og nu har vi så fundet en ny aftale som Business Partner, som passer vores ønsker. Vi har altid været og vil fortsat være meget engageret i Brøndby IF. Vores fokus vil fortsat være rettet mod klubbens mange fans, og det unikke fællesskab i og omkring klubben. 

Udover at indtræde som Business Partner ved årsskiftet vil Arbejdernes Landsbank fortsat være Fanzone-partner frem til foreløbig sommeren 2021.