Sejr i Aarhus

26.07.2020 21:25

Sæsonens sidste slag skulle her til aften stå i Aarhus, da modstanderen var AGF. Kampen blev en hektisk erfære fra første minut, i et opgør hvor begge hold havde chancerne til at komme foran. Da holdene gik til pause, havde ingen af af de to mandskaber formået at putte bolden i nettet, på trods af et godt forsøg fra Andreas Bruus på overliggeren.

Anden halvleg blev med flest chancer til hjemmeholdet, der langsomt trykkede de blågule i bund. I det 73. minut kom forløsningen dog så, da Jesper Lindstrøm kunne sætte en inderside på et indlæg og bringe Niels Frederiksens tropper i front.

Mod kampens slutning så anfører Andreas Maxsø rødt, da han modtog sit andet gule kort. Det ændrede dog ikke ved, at de blågule holdt stand, og sikrede en 1-0 sejr i Aarhus, i sæsonens sidste opgør. Sejren betød at vi sikrede os en fjerdeplads i 3F Superliga-sæsonen 2019-20.

Du kan få flere reaktioner fra det hektiske opgør her på Brondby.com og på Brøndby Indefra.