Niels Frederiksen: Den reaktion jeg forventede at se

09.07.2020 23:35

Inden torsdagens kamp havde der været meget snak om, at præstationen i Aalborg skulle være en enlig svale. Her til aften kunne cheftræner Niels Frederiksen så glæde sig over, at netop dét lykkedes for de blågule. De besejrede nemlig FC Nordsjælland med hele 4-0 i en kamp, hvor holdet viste både stor kvalitet og energi. 

- Det gik fint, det har jeg rost spillerne for. Der var en reaktion i dag, som jeg havde forventet at se i forhold til at have en anden attitude og en anden energi, være mere aggressive og så være mere modige og til at spille fremad. Det betyder ikke, at vi synes, alt var fantatsisk - det synes vi langt fra. Det var en præstation, der ikke kan sammenlignes med det, vi præsterede oppe i Aalborg, fortalte cheftræneren.

Efter kampen var kampens matchvinder og hattrickhelt, Mikael Uhre, på alles læber. Cheftræneren var meget tilfreds med at se angriberen få hul på bylden og udnytte noget af den kynisme, holdet i de foregående kampe har manglet. 

- Det begejstrer mig helt vildt, det er så vigtigt for vores angribere, at de scorer mål, og særligt nu hvor vi uheldigvis må undvære Sam (Samuel Mráz, red.) og Hedlund. Det var vigtigt, at Uhre fik gang i den, men vi havde også gerne set, at 'Jobbe' havde puttet en enkelt en ind, for det var der egentlig muligheder for. Og så havde det været helt perfekt, men dejligt at se Uhre banke dem ind, og han er vel vores nye topscorer efter i dag, afslutter en tilfreds cheftræner med et glimt i øjet. 

Se hele interviewet med Niels Frederiksen på Brøndby Indefra. 

Foto: Getty Images