Brøndby IF forlænger med Jobbe og Anis

03.07.2020 16:05

Tidligere på sæsonen fik Anton Skipper, Morten Frendrup, Mads Hermansen og Peter Bjur alle deres kontrakter forlænget, og nu er turen kommet til Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm og Anis Slimane.
 
20-årige Jesper Lindstrøm har netop fået forlænget sin kontrakt i to år, så den nu løber frem til 1. juli 2023, mens Anis Slimane har fået forlænget sin kontrakt med yderligere et år, så den løber til 1.juli 2024.
 
Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om de to nye forlængelser.
 
- Vi har en klar ambition om at Brøndby Masterclass skal være en stærk leverandør Superliga-truppen og som klub investerer vi mange ressourcer i vores talentudvikling. Derfor er det en stort skulderklap til alle trænere og ledere i Brøndby Masterclass, at vi i dag har ni spillere der har været igennem BrMa i vores Superliga-trup.
 
Jesper Lindstrøm fik sin seniordebut sidste sommer mod Inter Turku i Europa League kvalifikationen og har siden fået spilletid i 22 kampe i 3F Superligaen hvor det er blevet til to mål,  senest et flot et af slagsen i kampen mod SønderjyskE der reelt sikrede top 6 placeringen. Klarest i erindringen for de fleste Brøndby-fans står dog nok hans to mål mod Lechia Gdansk, da Brøndby IF vandt 4-1 og sikrede sig avancement til næste runde.
 
- Jobbe har Brøndby og fodbold i blodet, og han har allerede vist flere prøver på sine evner. Som fodboldspiller stopper udviklingen aldrig og Jobbe har siden sin overgang fra U19-spiller til senior sidste sommer allerede markeret sig i flere omgange. Den nye aftale betyder at der nu er ro på og vi sammen kan have fokus på udviklingen de kommende år. Jobbe har mange af de forudsætninger der skal til, for at blive en af dem man taler om på Vestegnen i mange år fremover, fortæller Carsten V. Jensen.
 
Anis Slimane kom til Brøndby IF sidste sommer efter en periode med divisionsfodbold i AB.
 
- Med hans stærke teknik, fysiske forudsætninger og blik for spillet, har Anis på relativ kort tid vist, at han kan begå sig i 3F Superligaen. Det bedste der kan ske for Anis lige nu i forhold til hans udvikling, er nogle faste rammer og kontinuitet i dagligdagen, hvorfra han kan udvikle sig som spiller. Man må ikke glemme at Anis kun er 19 år, så han har naturligvis masser af tid foran sig til at blive den bedst mulige version af sig selv som spiller og menneske og det skal blive spændende at følge den udvikling, afslutter Carsten V. Jensen.
 
Næste kamp for Brøndby IF er på søndag på udebane mod Aab. Kampen kan ses på Canal 9.