Debutant-Eriksson ærgerlig over nederlag

20.07.2015 01:05

Det blev til et nederlag i Alka Superligaens første Brøndby-kamp, da de blågule her til aften måtte tage hjem fra Aarhus med et 1-2-resultat. 

Men selvom måltavlen ikke gav anledning til meget jubel blandt de mange medrejsende Brøndby-fans, kunne de dog glæde sig over at se deres nye mand, Magnus Eriksson, i aktion. Svenskeren blev skiftet ind i stedet for Elba Rashani, der brækkede næsen i første halvleg, og til trods for det ærgerlige resultat, var Brøndby IF’s nye nummer 10 glad for at få debut.


- Det var fedt at komme ind, og det var jo noget, jeg havde set frem til i lang tid. Men når det er sagt, er det ikke sjovt at stå her med et nederlag efter kampen. Vi er en klub med en vinderkultur, og vi er derfor rigtig ærgerlige over ikke at få de tre point i dag, fortalte Eriksson, der også var ked af, at det ikke lykkedes gæsterne at spille uden om de fysisk stærke AGF’ere:

- Det var tydeligt at se, at de spillede meget med musklerne, og jeg synes, vi er et bedre fodboldhold, så vi burde have kunnet spille uden om dem. Men det var svært i dag, og jeg er ærgerlig over, at det ikke blev til en sejr her i min Superliga-debut.

- Men jeg er fortrøstningsfuld, og jeg er helt sikker på, at jeg kommer til at fejre mange sejre med Brøndby fremover. Forhåbentlig allerede på torsdag mod PFC Beroe, hvor vi skal ud og vise det, vi ved, vi kan præstere.

Støt holdet på torsdag

Og netop kampen mod bulgarske PFC Beroe på torsdag er uhyre vigtig for Brøndby IF, hvis der skal holdes liv i håbet om europæisk fodbold denne sæson. Første kamp blev vundet med 1-0 nede i Bulgarien, og de blågule spillere behøver derfor al den støtte, de kan få i returkampen på Brøndby Stadion. Kampen spilles klokken 19:00 på torsdag, og du kan købe din bilet her.