Durmisi årets spiller 2015: Dedikerer prisen til min far

05.12.2015 23:50

Brøndby IF's årsfest er netop blevet afholdt på Brøndby Stadion. Traditionen tro blev prisen til årets spiller også uddelt ved denne lejlighed. Frivillige trænere og ledere havde stemt på den spiller, der havde gjort størst indtryk på dem og været vigtigtst for Brøndby IF i 2015. I år var de nominerede Daniel Agger, Lebogang Phiri og Riza Durmisi.

Og det var sidstnævnte, der kunne lade sig hylde blandt de mange fremmødte.  

Vinderen af årets spiller blev nemlig venstrebacken Riza Durmisi. Hans karriere har for alvor taget fart i 2015, hvor det har kastet solide præstationer af sig i Brøndby IF, men også på det danske landshold, hvor den kun 21-årige venstreback har fået debut og i skrivende stund kan notere syv A-landskampe på CV'et. 

Det var en meget glad og taknemmelig Riza Durmisi, som undervejs i sin takketale gik ned for at give sin far et kram, som brondby.com fangede lige efter uddelingen:

- Jeg vil først og fremmest dedikere prisen til min far, som har støttet mig hver eneste dag og presset mig til at blive den fodboldspiller, jeg er i dag. Selv om der har været op- og nedture, har min far altid støttet mig.

Et begivenhedsrigt 2015
- Jeg er utrolig stolt og glad. Jeg havde slet ikke regnet med det. 2015 har været et rigtig godt år for mig med en masse positive overraskelser som eksempelvis min debut på landsholdet.

- Det er selvfølgelig et kæmpe skulderklap af alt det arbejde, jeg har lagt i 2015. Folk, der kender mig, ved også, hvor hårdt jeg har arbejdet for det. De ved, hvor meget det betyder for mig. Men jeg kunne selvfølgelig ikke have klaret det uden mine fantastiske holdkammerater og trænerteamet.

Brøndby IF er min klub
- Det er en kæmpe ære at få sådan en pris. Brøndby IF er min klub - jeg ved, hvor meget arbejde de frivillige lægger i klubben, så derfor betyder det selvfølgelig noget særligt, at det er dem, som har valgt mig til årets spiller.

I det fornemme selskab findes der allerede prominente navne som Michael Laudrup, Kim Vilfort og Peter Schmeichel for blot at nævne nogle få - de får nu selskab af en ny.

Årets Spiller i Brøndby IF vælges af de frivillige trænere og ledere i Brøndbyernes Idrætsforening. Hæderen har været uddelt i sin nuværende form siden 1980. Kåringen finder sted til klubbens vinterfest hvert år i december, og som tegn på hæderen får spilleren overrakt en vandrepokal.

Se listen over årets spiller her.

Stort tillykke Riza Durmisi!