Rommedahl: Jeg tror på Brøndby IF

01.09.2011 07:01

Efter et veloverstået lægetjek sent onsdag har Dennis Rommedahl sat sin signatur på en toårig kontrakt med Brøndby IF.

Og den rutinerede landsholdsprofil glæder sig til udfordringen i den gule trøje - og mødet med dansk fodbold. Det fortalte han, da brondby.com mødte ham i landsholdslejren i Helsingør sekunder efter kontraktunderskrivelsen.

Vil hjælpe de unge

- Der er ingen tvivl om, at Brøndby IF er den rigtige klub for mig lige nu. For mig er Brøndby IF fortsat også den største klub i Danmark, når man kigger på historien og opmærksomheden fra omverdenen. Det er en klub, der altid har store ambitioner, og det passer godt til mig, da jeg også vil være med der, hvor det er sjovt og spændende. Brøndby IF viste en stor tro på mig i forhandlingerne, og derfor var jeg aldrig i tvivl. Jeg tror også på Brøndby IF. 

- Jeg håber og tror, at jeg kan komme ind og bidrage med en masse både på og udenfor banen. Det er klart, at vi skal løfte i fællesskab, men jeg kan med min personlighed og erfaring forhåbentlig give en masse ro til de unge spillere, da mine 15 år i udlandet har hærdet mig, og jeg har prøvet rigtigt meget.

- Selvom jeg har boet hele mit voksne liv i Holland og er hollandsk gift, så glæder jeg mig til at vende tilbage til Danmark. Jeg har altid elsket at spille på landsholdet, hvilket jeg håber at fortsætte med, når jeg spiller fast for Brøndby IF. Der kommer et stort pres på mig, når jeg vender hjem efter så mange år ude, men jeg er klar til at bevise, at jeg er god nok, og det er også en god motivation for mig.

DR

Brøndby IF's nye nummer 11, Dennis Rommedahl, der har spillet 15 år i udlandet og 109 landskampe for Danmark.

DR

Brøndby IF's læge Eilif Larsen tjekker Dennis Rommedahl under det obligatoriske lægetjek og kunne konstatere, at landsholdsprofilen er i topform.