Billetter - FAQ

15.09.2009 13:59

Hvornår får jeg tilsendt mine bestilte billetter?
Brøndby IF sender ikke billetter. Billetter købt online på brondby.com/billetter skal printes af køber.

Jeg har købt print selv-billetter, men kan ikke printe dem hjemme?
Det påhviler køber selv at printe sine billetter. Billetterne kan dog sendes til en anden mail, arbejde, venner eller lignende for at printe andetsteds.

Mine print selv-billetter ligner volapyk? Hvad gør jeg?
I den tilsendte kvittering er dine billetter vedhæftet. Hvis du har downloadet Billettos mobil-app, kan du altid finde dine købte billetter der under ”Mine billetter”. Oplever du fortsat problemer, kan du kontakte os via mail til billetter@brondby.com.

Kan jeg printe mine billetter igen?
Du kan printe dine billetter, så mange gange du ønsker, men hver billet har en unik stregkode og kan derfor ikke bruges til indgangen mere end én gang. Hvis en billet afvises ved indgangen, skal du henvende dig ved billethuset, hvor det kontrolleres, om den allerede er brugt. Videresalg af billetter er ikke tilladt og forseelser af denne type vil blive meldt til politiet.

Hvornår åbner billethuset på kampdage?
Billethuset åbner tre timer før kampstart til alle Brøndby IF's hjemmekampe.

Hvordan får jeg mine Junior-billetter?
Du skal blot gå til billetsalget for den ønskede kamp og indtaste Junior-rabatkoden. Så vil priserne i familieafsnittet Loxam Nedre B6 ændres til Junior-priserne.
Koden kan du finde ved at logge ind som medlem på brondby.com/junior og gå til Billetter/kort fanen.

Jeg har købt billetter til et forkert afsnit, hvad gør jeg?
Brøndby IF refunderer ikke billetter. Det er derfor vigtigt, at du sikrer, at du har valgt det rigtige afsnit, inden du afslutter købet.

Hvordan køber jeg billet som kørestolsbruger?
Der er et begrænset antal pladser på Loxam Nedre til kørestolsbrugere. Disse billetter kan købes ved personlig henvendelse i Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion (dog ikke på kampdage) eller ved at skrive til billetter@brondby.com. Prisen er 160 kr. inkl. ledsager, og billetter til kørestolsbrugere sælges kun i forsalg.