Kahlenberg vil slutte af med manér

27.05.2004 02:00

Thomas Kahlenbergs formkurve har været stødt stigende gennem forårssæsonen, hvor han senest understregede sine kvaliteter med den forløsende scoring mod Frem sidste weekend. Med den scoring kom den teknisk stærke midtbanespiller op på ialt 11 sæsonmål i SAS Ligan. Den stærke midtbanespiller vurderer her sit eget forår og målsætningen for lørdagens opgør mod AB.

- Jeg synes det er gået udmærket i foråret. Jeg synes selv jeg har været på et stabilt niveau, og så har jeg fået scoret en del mål. Det var det der manglede i den sidste sæson, og det har jeg fået tilført til mit spil. Så hvis vi ser rent personligt på det, har foråret været tilfredsstillende, forklarer Thomas Kahlenberg og fortsætter.

- Det er nu engang noget andet nu, eftersom jeg har slået mit navn fast og folk har store forventninger til mig. Lige da jeg kom frem, var der jo ikke mange der kendte mit navn og jeg kunne derfor kun overraske positivt. I dag skal der noget mere til, og det er fint nok, for det er med til at højne mit niveau, uddyber han.

Thomas Kahlenberg er Brøndbytopscorer med 11 mål i SAS Ligaen.

Opsatte på sejr

- Vi har reddet sæsonen ved at sikre os 2. pladsen. Uanset resultaterne i denne weekend, er vi sikre på mellemvaren, og det er utrolig vigtigt. Vi er fuldt fokuserede på at slutte sæsonen af på overbevisende vis, og det gør vi med en sejr. Vinder vi over AB har vi gjort vores. Vi er dybt afhængige af resultatet mellem FC Nordsjælland og FCK, og det ville være utilgiveligt hvis vi taber til AB samtidig med at FCK taber point i Farum Park.

- Jeg er overbevist om vi vinder over AB. Vi er alle opsatte på at slutte af med manér, og så må vi se hvor langt det rækker, slutter Thomas Kahlenberg.

Thomas Kahlenberg jubler efter sin scoring efter fem minutter i Valby Idrætspark.

Ekstra på brondby.com