Kahlenberg melder afbud

07.01.2004 01:00

Thomas Kahlenberg, der havde en forrygende efterårssæson, har grundet den skade der også forhindrede ham i at spille årets sidste to kampe i SAS Ligaen, måtte melde afbud til Liga Landsholdet, der den 14. januar rejser til Californien. Thomas Kahlenberg går således glip af muligheden for at spille landskampe mod henholdsvis USA og Guatemala.

Thomas Kahlenberg, der i december måned bl.a. blev kåret til Årets Talent for andet år i træk, døjer med et forstrakt ledbånd.

- Det er drønærgerligt. Jeg ville meget gerne have været med på den tur, ikke mindst for at overbevise landstræneren om mine kvaliteter. Skaden opstod i slutningen af første halvleg i returopgøret mod Schalke 04 for halvanden måned siden, forklarer Kahlenberg.

Thomas Kahlenberg i aktion mod Viborg i efteråret.

Selvom det ærgrer Thomas Kahlenberg at måtte melde afbud til Liga Landsholdets tur til Californien, kan han ikke forestille sig andet end hanbliver klar til forårets første kamp mod FC Barcelona i UEFA Cuppen.

- Benet bliver stærkere og stærkere, for hver dag der går. Og lægen har altså ikke dikteret, at jeg ikke må løbe eller deltage i den daglige boldtræning. Jeg regner med at kunne træne for fuld styrke i starten af februar, lyder det fra Thomas Kahlenberg.

Thomas Kahlenberg scorede i efteråret syv gangei SAS Ligaen.