Dagens træning: Dagen derpå

01.05.2003 02:00

Her til formiddag var det atter normal hverdag og spillerne var samlet efter diverse landsholdssamlinger. Jonas Kamper og Allan Olesen spillede begge to fuld tid da U-21 landsholdet tabte 2-1 til Ukraine, mens Mattias Jonson tabte med det svenske landshold til Kroatien. Morten Wieghorst, der spillede hele den danske landskamp i går, var i dag sammen med Jonson og de to unge U-21 landholdsspillere, på en lille løbetur med efterfølgende småbold og hygge.

Alt i mens trænede resten af spilleren for fuld damp. Thomas Kahlenberg der fik en flot A-landsholdsdebut i går, deltog således også i træningen. På trods af gårdsdagens flotte præstation var de omkring 15 minutter imidlertid ikke nok til at trække frinummer. Færøske Jón Rói Jacobsen deltog også i træningen efter dennes færøske landskampe nr. 9 og 10.

To af truppens yngste men samtidig gladeste ansigter i boldleg.

Morten Wieghorst spillede en god landskamp mod ukraine i går. I dag blev det mest til lidt udstrækning.

Alt imens regner silede ned var der stor aktivitet ved tårn 32 på Brøndby Stadion. Som traditionen foreskriver var der arrangeret kransekage, champagne og sodavand til ære for Thomas Kahlenberg og Jón Rói Jacobsen, der begge har spillet deres første landskampe i Brøndbytrøjen. De kan i fremtiden se deres navne på den store væg med Brøndbys landsholdsspillere, hvor mange store fodboldnavne allerede figurerer.

Mens spillerne var på banen, var der travlhed ved landsholsspiller vægen.

Kransekagen blev forberedt mens fire sultne blikke hvilede på de lækre kager.