BrøndbyTips: Kamper på jagt

08.05.2003 02:00

En af forårets helt store profiler den blot 20-årige Jonas Kamper, forsøger denne gang at husere på andet end højrefløjen. Desværre kommer hurtigheden nok ikke til udtryk i Kampers spilleforslag på Oddset, men den gennembrudsstærke kantspiller forsøger denne gang at drible sig igennem en række spilleforslag til brondby.coms brugere.

Matchen

I aften spilles den vigtige semifinalekamp mod AaB på Aalborg Stadion. Med en 1-0 sejr som udgangspunkt kan Brøndbyspillerne kvalificere sig til pokalfinalen blot med uafgjort. Jonas Kamper er imidlertid fuld af selvtillid. Kamper tror på en 2-0 sejr til Brøndby med Mads Jørgensen som Første Målscorer. 2-0 sejren står til odds 7,00, mens Mads Jørgensen som Første Målscorer giver pengene hele 11 gange igen. Kamper tror at målene først falder i 2. halvleg så derfor lyder Halvleg/fuldtid på X/2 til odds 3,55.

- Vi har scoret i rigtig mange kampe i træk. I det første opgør på Brøndby Stadion spillede vi dem ud af banen, men 1-0 sejren er trods alt en godt udgangspunkt. Hvis vi bare scorer et mål skal de score tre, og det tror jeg ikke de kan mod vores gode forsvar.

Spil direkte på Matchen og se om U-21landsholdsspilleren får ret i sine forudsigelser på aftenens kamp.

Den Lange

Jonas Kamper vælger på Den Lange at spille på vidt og bredt.

Den sikre

  • 58. Young Boys - Wil: 1 til odds 1,50
  • 67. Basel - FC Zürich: 1 til odds 1,25

Chancen

  • 54. AaB - Brøndby (1-0):2 til odds 3,50.
  • 69. GOG - Skjern:X til odds 8,70.

- Min sikre double er stensikker. Den giver godt nok kun 1,87, men hvis man vil have stensikker gevinst, ja så er det løsningen. Hvad mange ikke ved så er jeg lidt af en ekspert i Schweizisk fodbold. Jeg har fundet nogle stensikre kampe jeg ved går hjem, siger Jonas Kamper.

- På min chance-double har jeg valgt at gamble som ligger til min natur. Jeg tror vi vinder med to mål i aften til odds 3,50. I den anden kamp har jeg fundet lidt af en fidus synes jeg selv. Jeg kender en af håndboldspillerne fra GOG og der meldes om faldende formkurve. Med hele 8,70 i odds står tipperne foran en gigantisk tilbagebetaling på 30,45 hvis de følger mine glimrende spilleforslag, siger Kamper.

Spil direkte på Den Lange.

Måljagt

Også Måljagten er interessant når der gode odds på banen. Her vender Bendtsen blikket mod Måljagt nr. 2.

  • AaB - Brøndby: 0-1/ 2-3
  • FC Midtjylland - Viborg: 1-2 / 1-2
  • Basel-FC Zürich: 2-3 / 0-1

- Indtil videre er det kun Kahlenberg der har ramt rigtig på Måljagten, men jeg tror faktisk at jeg gentager det kunsstykke. Jeg vil råde alle til at følge mine spilleforslag. Jeg er i hvert fald sikker på at jeg gør det bedre end Mogens Krogh der senest forsøgte sig i BrøndbyTips, slutter en storgrinende Jonas Kamper

Spil direkte på Måljagten

Om Jonas Kamper får ret i sine forudsigelser, kan du læse mere om senere her på brondby.com.