Sejr i Nordsjælland

31.08.2003 02:00

Her til eftermiddag stod dagens menu på udebanekamp på Farum park hvor FC Nordsjælland tog imod. Hjemmeholdet havde en fæl præstation, der skulle vaskes af fra sidste runde, hvor de rød-gule tabte til Frem efter en, efter Christian Andersens eget udtryk, miserabel indsats. Brøndby derimod, skulle vise, at holdet på trods af overtag i alle spillets facetter, formåede at vinde kampe. Dette var jo desværre ikke tilfældet i sidste lørdags kamp mod F.C. København.

Skøjtebane

Det virkede mere som om at der var budt op til isdans på Farum skøjtearena end til fodbold på Farum Park. I kampens indledende fase gled spillerne rundt, og flere var ude på sidelinien og få skiftet støvler, men Farum er jo også kendt for sin lette omgang med de våde varer, og denne gang var det altså gået ud over kommunens bane, der lagde grund til dagens kamp.

Specielt i første halvleg spillede FC Nordsjælland med en yderst defensiv opstilling når Brøndby IF havde bolden, hvilket ville sige mere eller mindre hele tiden. Brøndby, der i dagens anledning var klædt i de blå udebanedragter, havde dog alligevel ikke de store problemer med at komme frem til afslutninger. De mange chancer til trods, skulle vi 'helt' frem til 27. minut før Laudrups tropper skulle få udbytte af deres offensive indsats. Mattias Jonson kom flot op til et indlæg og kunne udplacere Jan Hoffmann i det nordsjællandske mål.

Jan Hoffmann blev ganske retfærdigt kåret til dagens spiller af hjemmeholdets sponsorer, og samlet set var det da også ham, der reddede den ambitiøse klub fra et nederlag af dimensioner. Der blev produceret chancer på samlebånd, men udnyttelsesgraden var ikke større end at kampen endte 1-0 til Brøndby IF. Det kunne dog have endt uafgjort da FC Nordsjælland havde et skud på stolpen i kampens afsluttende fase.

Daugaard på fra start

Fra kampens start var der blevet plads til Kim Daugaard som følge af den skade Auri pådrog sig til træningen umiddelbart inden afrejsen til Hviderusland. Kim Daugaard viste sin store alsidighed og var en sikker skanse i forsvaret, men også en stor kapacitet i det fremadrettede. Det lovede godt for Daugaard indtil det 32. minut hvor han måtte lade sig udskifte til fordel for Allan Olesen. Daugaard er dog ikke værre skadet end at han forventes klar til næste runde.

Alt i alt spillede Brøndby IF en flot kamp, og sejren var da også så fortjent som den kan være, men der skal stadig arbejdes med afslutninger.

Kampforløb: FC Nordsjælland - Brøndby IF