Booztlet bliver ny hovedpartner for Brøndby eSport

29.07.2021 07:22

I de kommende to sæsoner frem til sommeren 2023 vil det være Booztlet.com, der pryder trøjerne på Brøndby eSports spillere.

Udover eksponering på trøjerne vil samarbejdet også inkludere aktiveringer for Brøndby IF´s fans, både offline og online. Foruden dette nye samarbejde har Booztlet.com været hovedpartner for Brøndby IF´s herre- og kvindehold siden årsskiftet.

Daniel Meisling Nielsen, Commercial Sponsorship & Partnership Manager hos Booztlet.com, udtaler om det nye samarbejde:

- Med tilføjelsen af Brøndby eSport er vi nu hovedpartner for alle klubbens hold, hvilket vi naturligvis er rigtig glade for og super stolte over. Vi vil gerne gøre tingene 100%, og med esport med på holdet rammer vi endnu flere fans. 

- I en meget konkurrencedrevet branche sigter vi som organisation efter at skabe Nordens bedste og største designeroutlet. Det er præcis den slags engagement, som Brøndby IF-fans har vist i vores fankampagner for både herre- og kvindeholdet, som gør en stor forskel for os, hvorfor vi også ser et stort potentiale i at blive hovedsponsor for Brøndby IF eSport.

- Vi ser frem til de kommende år, hvor vi kan være med til at løfte Brøndby eSport generelt og blive hele Brøndby IF's foretrukne designeroutlet."

Også Jesper Larsen, Head of esport hos Brøndby IF, er aldeles tilfreds med aftalen.

- Vi er stolte af og glade for, at vi i de kommende to år skal have Booztlet.com på brystet af vores trøjer. Vi ser meget frem til samarbejdet og dets mange spændende aktiveringsmuligheder, som jeg er sikker på, at vores fans kommer til at nyde godt af.

Det nye samarbejde med Booztlet.com betyder samtidig, at der skal siges tak for denne gang til Arbejdernes Landsbank, der har prydet de gule trøjer siden Brøndby eSports start i februar 2017.

- Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at sige stort tak til Arbejdernes Landsbank, som har været med fra dag ét og derfor har en stor aktie i, hvor vi i Brøndby eSport er i dag, siger Jesper Larsen.