Jens-Lys Cajuste, FC Midtjylland (ved mild forseelse)
Alexander Scholz, FC Midtjylland (ved middel forseelse)
Frank Onyeka, FC Midtjylland (ved grov forseelse)

Vinkler om kampen
67 gange før er Brøndby IF og FC Midtjylland tørnet sammen i Superligaen. Statistikken siger 24 sejre til Brøndby IF, 20 uafgjorte og 23 nederlag samt en målscore på 105-97 set med Brøndby IF’s øjne.

Brøndby IF’s hjemmebanestatistik mod FC Midtjylland i Superligaen lyder på 33 kampe, hvilket har givet 16 sejre, otte uafgjorte og ni nederlag. Målscoren er i Brøndby IF's favør, og lyder 63-41.

Der er scoret 202 mål i Superliga-kampene mellem Brøndby IF og FC Midtjylland, men da tre af dem har været selvmål, så er der altså scoret 199 mål "i den rigtige ende” - og dermed vil en sådan scoring på søndag altså være mål nummer 200 scoret af et af de holds egne spillere.

De ovennævnte tre selvmål i Superliga-kampene mellem Brøndby IF og FC Midtjylland er scoret af Søren Skriver (FCM), Anton Skipper Hendriksen og Marvin Schwäbe.

56,4% af de 202 mål der er scoret i Superliga-kampene mellem Brøndby IF og FC Midtjylland, er scoret i anden halvleg.

Brøndby IF er uden sejr mod FC Midtjylland i de seneste syv indbyrdes opgør i Superligaen. Seneste Brøndby-sejr over FC Midtjylland var 4-1-sejren 20. maj 2019, siden da er det blevet til fem nederlag og to uafgjorte.

Tilbage i 2011-2012 tabte Brøndby IF fire Superliga-kampe i træk til FC Midtjylland, og den “negative” præstation vil blive gentaget, hvis det på søndag ender i et nyt nederlag.

Mikael Uhre topper fortsat topscorerlisten i Superligaen med 16 træffere. Dermed er han to mål foran AGFs Patrick Mortensen og tre mål foran FC Københavns Jonas Wind.

Der er scoret i samtlige 33 Superliga-kampe mellem Brøndby IF og FC Midtjylland på Brøndby Stadion.

Den yngste spiller til at optræde i en Superliga-kamp mellem Brøndby IF og FC Midtjylland er Dennis Cagara. Han var 17 år og 271 dage gammel, da de to klubber i november 2002 spillede 1-1. Pudsigt nok blev Mogens Krogh i den samme kamp den ældste spiller til at deltage i en Superliga-kamp mellem søndagens to kombattanter, Krogh’en var 39 år og 17 dage gammel – og var altså mere end 21 år ældre end Cagara.

Brøndby IF har spillet fem Superliga-kampe på datoen 9. maj. De fem opgør er endt med tre Brøndby-sejre, en uafgjort og et nederlag.

Kommer Brøndby IF foran 1-0, er der særdeles gode muligheder for en sejr, for Brøndby IF har vundet 14 ud af de 16 kampe i denne Superligasæson, hvor de er kommet foran 1-0.

Ud af de 67 tidligere Superliga-kampe har Brøndby IF scoret først i 34 tilfælde, hvilket har resulteret i 19 sejre, 11 uafgjorte og fire nederlag. Omvendt har FC Midtjylland scoret kampens første mål i 31 tilfælde, hvilket har givet Brøndby IF fem sejre, syv uafgjorte og 19 nederlag.

I den forgangne spillerunde rundede Niels Frederiksen 200 kampe som Superliga-træner, 64 af dem har været som Brøndby-træner, hvor det er blevet til 32 sejre, 12 uafgjorte og 20 nederlag.

Brøndby IF og FC Midtjylland er tilsammen noteret for 20 clean sheets i denne Superliga-sæson. Det er dog midtjyderne, der har flest af dem, da de har holdt nullet 13 gange mod Brøndby IF’s syv clean sheets.

Brøndby IF har scoret 50 mål i denne Superliga-sæson - de er fordelt 24-26 på de to halvlege.

Der er scoret 34 mål mod Brøndby IF i denne sæson. 12 af dem er scoret i første halvleg, mens de resterende 22 scoringer er faldet efter pausen.

Dommerne
Kampens dommer er den 37-årige Peter Kjærsgaard. Han er i gang med sin ottende sæson som Superliga-dommer, og blev i mandags kåret som 'Årets dommer 2020'.

Peter Kjærsgaard har dømt 139 Superliga-kampe. 21 af dem har haft deltagelse af Brøndby IF, og de blågule har vundet otte kampe, spillet otte gange uafgjort og tabt fem kampe.

To gange før har Peter Kjærsgaard dømt en Superliga-kamp mellem Brøndby IF og FC Midtjylland. I 2015 endte det 0-0 og i 2018 vandt Brøndby IF med 3-2 i Herning.