Erik Marxen, Randers FC (ved grov forseelse)
Bassala Sambou, Randers FC (ved grov forseelse)

Vinkler om kampen
Hvis Brøndby IF vinder kampen, vil det være sejr nummer 500 i Superligaen.

Det er Superligakamp nr. 40 mellem Brøndby IF og Randers FC. Statistikken siger 22 sejre til Brøndby IF, 10 uafgjorte og syv nederlag samt en målscore på 67-38 set med Brøndby IF’s øjne.

Hvis Brøndby IF undlader at tabe på torsdag, vil Brøndby IF have fået minimum det ene point i de seneste 15 Superligakampe mod Randers FC. De foregående 14 opgør er endt med ni sejre og fem uafgjorte, og man skal helt tilbage til september 2014 for at finde Brøndby IF’s seneste nederlag til Randers FC i Superligaen.

Der er scoret 105 mål i Superliga-opgørene mellem Brøndby IF og Randers FC, og tæt på 2/3 af målene er scoret efter pausen, da de 105 mål er fordelt 36-69 på de to halvlege.

Skulle der blive scoret i det 90. minut, vil det være 10. gang i Superligakampene mellem Brøndby IF og Randers FC at der scores et mål i kampens sidste lange minut.

Ud af de 37 tidligere Superligakampe mod Randers FC har Brøndby IF scoret først i 24 tilfælde, hvilket har resulteret i 21 sejre, to uafgjorte og ét nederlag. Omvendt har Randers FC scoret kampens første mål i 13 tilfælde, hvilket er endt med en sejr til Brøndby IF samt seks uafgjorte og seks nederlag.

To gange tidligere har Brøndby IF spillet en Superliga-kamp på datoen 4. marts, begge på hjemmebane – og begge kampe blev også vundet med et enkelt overskydende mål, 1-0 over SønderjyskE i 2012 og 2-1 over OB i 2018.

Fra runde 9 til 14 vandt Randers FC seks kampe i træk - men siden da er gassen gået lidt af torsdagens gæster, der er uden sejr i deres fire seneste Superliga-kampe.

Brøndby IF er den klub med flest torsdagskampe i Superligaen. 51 gange har Brøndby været i Superliga-aktion på en torsdag, de er endt med Brøndby IF 29 sejre, otte uafgjorte og 14 sejre til modstanderne. På hjemmebane lyder Brøndby IF’s torsdags-statistik på 23 kampe fordelt på 16 sejre, tre uafgjorte og fire nederlag.

Josip Radosevic kan spille sin Superligakamp nummer 75 for Brøndby IF.

Topscorerne i Brøndby IF og Randers FC har scoret lige mange mål, for Jesper Lindstrøm, Mikael Uhre og Alhaji Kamara er alle tre noteret for ni træffere i denne Superligasæson.

Der er scoret fem selvmål i Superliga-kampene mellem Brøndby IF og Randers FC, men kun et enkelt af dem er lavet af en Brøndby-spiller. Det var Mikkel Bischoff- der tilbage i 2010 scorede i eget net. Heldigvis scorede Alexander Farnerud og Jan Kristiansen også - sidstnævnte endda to gange - og dermed endte det med en 3-1-sejr til Brøndby IF.

Der er dømt 10 straffespark i Superligakampene mellem Brøndby IF og Randers FC, otte af dem har været til Brøndby IF – og de har scoret på syv af dem – mens Randers FC har scoret på begge deres forsøg fra 11-meterpletten.

Dommeren
Torsdagens dommer er Mads-Kristoffer Kristoffersen, og han har 45 gange tidligere dømt Brøndby IF i Superligaen.

Brøndbys statistik i de 45 kampe lyder på 24 sejre, otte uafgjorte og 13 nederlag, og det med en samlet målscore på 80-47.

Mads-Kristoffer Kristoffersen har tre gange tidligere dømt Brøndby IF mod Randers FC i Superligaen. De tre kampe er alle vundet af Brøndby IF med henholdsvis 1-0, 1-0 og 2-1.