Pavlovic: Skal kunne tilpasse os en anderledes kamp

14.02.2021 10:00

Lyngby BK er modstanderen, når vores Superliga-kamp nummer 16 bliver fløjtet i gang kl. 16:00 på Lyngby Stadion. Det er et opgør mellem toppen og bunden af 3F Superligaen, men spørger man Andrija Pavlovic, kan det stadig blive en meget tæt kamp. Ikke mindst på grund af temperaturen og de danske baners beskaffenhed så tidligt på året.

- Jeg tror, at det bliver virkelig koldt, og banen kommer sikkert ikke til at være den bedste, så jeg tror, at det bliver en kamp, der bliver afgjort af fysik og løbevillighed. Det bliver helt sikkert ikke let, men jeg synes stadig, at vi er det bedre hold, og vi har en forventning om at vinde kampen.

Netop de andre forhold kan være en fordel for bestemte typer spillere - heriblandt Pavlovic, der forudser en kamp, hvor hans kvaliteter kan blive vigtige.

- Som sagt gør banerne kampen lidt anderledes, så man kan bruge en spillertype som mig til at holde fast i bolden og måske bruge mig som opspilsstation. Det kan i hvert fald være svært at lave korte afleveringer lige i fødderne på banerne, som det er nu. Derfor er vi også opmærksomme på at have forskellige løsningsmuligheder i forhold til, hvordan kampen arter sig. Det er rigtig godt at kunne spille med korte, præcise afleveringer i fødderne, men nogle gange skal man også kunne tilpasse sig en grim og svær kamp, og der er fysik et godt alternativ.

Selvom forårssæsonen er meget ung, var det et tætpakket program, spillerne mødte ind til. Og efter to kampe på fire dage har det været dejligt at have en uges optakt til dagens kamp.

- Det er en klar forskel, fordi du har mere tid til at analysere modstanderen og fokusere på, hvordan du vil spille kampen. Vi har fået nogle flere dage, hvor vi har kunnet kigge på nogle taktiske udfordringer, vi har kæmpet lidt med i de sidste par kampe. Så jeg synes, at vi er godt forberedte og veludhvilet, fortæller Andrija Pavlovic.

Du kan se kampen direkte på Canal 9, hvor optakten begynder allerede kl. 15:00.

Foto: Getty Images