26. JANUAR 2021 kl. 15:30
202.760 kroner rejst til Red Barnet

Arbejdernes Landsbank gav, i samarbejde med Brøndby IF, pladsen på brystet af spilletrøjerne til Red Barnet de sidste seks måneder af bankens hovedsponsorat.

Samtidig blev det aftalt, at Brøndby IF og Arbejdernes Landsbank sammen ville donere 20 kroner til Red Barnet for hver solgt trøje.

Dette beløb er nu gjort op, og vi kan nu sende 202.760 kroner til Red Barnet, der arbejder for, at udsatte børn får adgang til fritidslivets fællesskaber. De frivilliges arbejde i Red Barnet spiller en særlig rolle som brobyggere til fællesskabet – blandt andet gennem indsatsen Plads til Alle, hvor frivillige følger børn til fodbold eller andre fritidsaktiviteter.

- Frivillighed og fællesskab er og har altid været bærende kræfter i Brøndby IF. Derfor er vi glade for, at vi i samarbejde med Arbejdernes Landsbank har kunne rejse et flot beløb til Red Barnet.

- En stor tak skal selvfølgelig gå til de mange fans, der har købt trøjen og på den måde har været med til at støtte et godt formål, der også ligger os nært, siger Ole Palmå, der er administrerende direktør i Brøndby IF.

Branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund, er også stolt af det flotte resultat, der er skabt af et stærkt fællesskab.

- Arbejdernes Landsbank og Brøndby IF har et godt og stærkt samarbejde. Det er kommet til udtryk sammen med klubbens fans og denne gang til fordel for Red Barnet. I alle vores partnerskaber er der selvfølgelig en kommerciel vinkel, men vi kigger også efter projekter, der hjælper andre gennem frivillighed og fællesskab. Derfor lå et samarbejde med Red Barnet lige til højrebenet, og vi er glade for at kunne være med til at sende et flot beløb videre til dem.

De mange penge kommer nu til at arbejde til glæde for en masse børn, og glæden deles af Johanne Schmidt-Nielsen, der er generalsekretær for Red Barnet.

- Vi er glade og taknemmelige for, at Brøndby IF og Arbejdernes Landsbank deler vores værdier om fællesskaber og frivillighed, og at de tilbød os at komme på Brøndby IF’s spillertrøje. Navnet på trøjen har givet os en synlighed, der har hjulpet til at udbrede et vigtigt budskab. Samtidig er det økonomiske bidrag fra de solgte trøjer, der nu kommer oveni, med til at bane vejen for bedre børneliv.

- Det er en opbakning til vores arbejde, som vi sætter meget stor pris på. Med den kan vi fortsætte vores arbejde for udsatte børn i hele landet, så de også kan få adgang til f.eks. sportsklubber og føle sig som en del af et fællesskab med andre børn. Det har alle børn brug for, lyder det fra Johanne Schmidt-Nielsen.