18. JANUAR 2021 kl. 11:30
Fælles initiativ mellem Brøndby IF og fans

Intet er som det plejer, siden COVID-19 pandemien ramte Danmark tilbage i marts 2020. De voldsomt begrænsende restriktioner, der har fulgt med COVID-19, har gjort, at klubbens fans har været forhindret i at følge og støtte holdet på tætteste hold, nemlig på stadion, igennem det meste af 2020. Og her i starten af det nye år, der er Danmark stadig delvist lukket ned, mens alle efter bedste evne prøver at navigere sikkert igennem pandemien.

Fællesskabet har siden pandemiens udbrud vist sig fra sin allerstærkeste side. Den økonomiske opbakning fra klubbens fans til klubben gennem salg af støttebilletter og Aldrig Alene-trøjen har været ganske enestående, ligesom klubbens partnere har udvist stor forståelse og tålmodighed og fastholdt sponsoraftaler. Sammen har vi vist, hvor stærke båndene er mellem klub, fans og partnere. 

Et samlet fanmiljø ønsker at fortsætte denne opbakning til klubben i en fortsat meget svær tid, og er gået sammen med Brøndby IF for at hylde fællesskabet i et stort udsmykningsinitiativ. På glasfacaden af Brøndby Stadion vil man lave en stor Aldrig Alene-udsmykning, hvor bogstaverne i ’Aldrig Alene’ vil blive dannet af navne på Brøndby-fans. For 399 kroner kan alle de fans, der ønsker at støtte klubben, købe sig plads på facaden af stadion og indgå i hyldesten til Danmarks stærkeste fællesskab.

Fanafdelingens formand, Lasse Bauer, fortæller om initiativet:

- Vi har haft en tæt dialog med klubben i de seneste måneder, hvor vi har drøftet, hvordan vi fans kan støtte klubben yderligere i denne usikre tid. Vi ønsker at bidrage til Brøndby IF’s drift og udvikling, så vi kan få klubben så godt som muligt igennem de udfordringer, vi står overfor i disse Corona-tider.

- Brøndby IF skal have et så stærkt som muligt udgangspunkt, når pandemien engang er ovre. Ved at udsmykke den store glasfacade på Brøndby Stadion med navne på Brøndby-fans, så støtter vi fans ikke blot klubben økonomisk, men vi får også givet stadion et visuelt løft og en synliggørelse af det unikke fællesskab, vi har på Vestegnen. Vi håber, at alle med blågult hjerte vil støtte dette initiativ. 

I Brøndby IF er vi overvældet over det store ønske om at støtte klubben, og vi er glade for det fælles initiativ, fortæller administrerende direktør Ole Palmå:

- Vi har igennem hele 2020 oplevet en enorm opbakning fra fans og et stort ønske om at bidrage til klubben i en svær og usikker tid, ligesom klubbens mange partnere har vist en stor forståelse for situationen. Uden den opbakning i en Corona-ramt verden, havde vi stået et helt andet sted i dag. 

- Vi har haft en rigtig god dialog med fangrupperne, og sammen har vi fundet et initiativ, hvor vi hylder fællesskabet og giver Brøndby Stadion et visuelt løft, samtidig med at der kommer vigtige kroner og ører i klubkassen. Vi er utrolig glade for den tætte dialog med klubbens fans, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Initiativet, som skydes i luften i dag, vil være til salg i en tidsbegrænset periode frem til og med 8. februar 2021. Udover at få sit navn på facaden af Brøndby Stadion vil man modtage en særlig Aldrig Alene-pin, som bliver sendt, når Aldrig Alene-facaden står klar. 

Du kan læse mere her på vores Aldrig Alene-webside, hvor du også kan downloade og dele et personligt billede med dit navn på facaden, så snart du har købt et eller flere navne til facaden.