Niels Frederiksen: Har et godt udgangspunkt

21.11.2020 08:01

I morgen gæster vi Vejle Stadion, hvor Vejle Boldklub byder op til sæsonens 9. runde i 3F Superligaen.

Cheftræner Niels Frederiksen roser Vejle Boldklub for deres flotte sæsonstart, og han er ikke overrasket over deres gode start.

- Vejle har lavet et rigtig flot stykke arbejde, og man tænker ikke på dem som et oprykkerhold. De har fået en god start, men de har også et godt hold med dygtige fodboldspillere, der er teknisk dygtige og tænker offensivt. Vejle er kendt for, at de gerne vil spille fodbold, og det gør de. Så når man kigger på deres trup, og måden de tænker fodbold på, så overrasker det mig ikke, at de har fået en god start.

Kampen mod Vejle Boldklub kommer efter, at der de sidste to uger har været landsholdspause, der har været en anelse mere hektisk end sædvanligt.

- Landsholdspauser altid en lille smule hektiske i klubberne, fordi mange spillere ofte er væk med deres respektive landshold, men det har så denne gang været en lille smule mere hektisk på grund af Corona-situationen, hvor spillere er blevet efterudtaget og sendt hjem og så videre. Men omvendt har jeg oplevet, at de spillere, vi havde tilbage, trænede virkelig godt, og vi har haft nogle virkelig gode træningssessioner.

- Jeg har set spillerne have et højt energiniveau og godt humør. Nu havde vi alle spillerne tilbage i går, og vi har brugt de sidste par træninger på at klargøre de taktiske aspekter til kampen i morgen. 

Udover at Blas Riveros sidder ude med en længerevarende knæskade, som han pådrog sig mod OB, måtte Rezan Corlu også udgå i samme kamp med en skade, der desværre holder ham ude i de kommende uger.

- Vi vil naturligvis savne Corlu, for han spillede rigtig godt mod OB og var kommet op i omdrejninger, så det er drønærgerligt for ham. Vi håber virkelig, at han kan være med i de sidste par kampe her i efteråret, men der er ingen garantier for, at han kan nå det.  Rosted er derimod tilbage efter sine to spilledagskarantæne, og han er klar og ser frisk ud. 

Cheftræner Niels Frederiksen fortæller, at sejren over OB i sidste runde af 3F Superligaen har betydet meget for holdet, og han forventer en livlig kamp mellem de to traditionsrige mandskaber i Brøndby IF og Vejle.

- Sejren mod OB var vigtig. Det var et slag for holdet, at vi tabte tre kampe i træk, hvor vi egentlig havde en følelse af, at vi skulle have haft noget mere med i et par af dem. Det irriterede os, så det var en god oplevelse at få en relativ sikker sejr mod OB. Den sejr har givet humør og energi, og vi er et godt sted lige nu. Vi har fået 15 point i otte kampe, så det er lige knap to point i snit, og det er et godt udgangspunkt.

- Vejle spiller relativ åbne kampe. De scorer en del mål og kommer frem til mange chancer, men de lukker også en del mål ind, så det kan godt blive en meget livlig kamp i morgen i et højt tempo, og jeg vil ikke blive overrasket, hvis der bliver scoret en del mål i kampen. Begge hold vil gerne ud og tage initiativet og dominere kampen, og i sådanne kampe kan det første mål ofte blive afgørende. 

Der er kickoff kl. 18:00, og kampen kan ses på 3+, ligesom den kan høres på P3, og så kan du se optakter på Brøndby Indefra en times tid før kickoff.

Foto: Getty Images