5. NOVEMBER 2020 kl. 22:45
Niels Frederiksen: Vi skulle gerne have scoret flere mål

Det endte med en etmålssejr over Ledøje-Smørum Fodbold på Brøndby Stadion, og det betyder, at vi dermed er videre i Sydbank Pokalen. Det var et målfattigt opgør, men cheftræneren roser dog spillerne for en professionel indsats, selvom han gerne så, at der blev scoret flere mål.

- Først og fremmest var det en professionel indsats, og vi gjorde det, der skulle til. Det var en kamp, hvor vi var i fuld kontrol. Og jeg tror ikke, de har en afslutning på vores mål og er ikke i nærheden af at være farlige, for vi har bolden rigtig meget, fortæller Niels Frederiksen.

- Det er klart, at vi bør kunne score to-tre mål mere mod det her hold, men nu må vi så nøjes med det ene mål i dag, og det er sådan, det er. Det er vigtigt, vi vandt, og det er vigtigt, at vi havde følelsen af at have kontrol over kampen.

Du kan se resten af interviewet på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images