3. NOVEMBER 2020 kl. 12:40
Fodboldens Disciplinærinstans uddeler ekstra straf til Rosted

I kampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland forrige lørdag på Brøndby Stadion modtog Sigurd Rosted sit andet gule kort og dermed et rødt kort. På vej ned i omklædningsrummet slår Sigurd Rosted til en dør, hvorefter en rude blev knust. Efterfølgende har Fodboldens Disciplinærinstans af egen drift valgt at indlede en sag mod Sigurd Rosted på baggrund af den pågældende handling efter udvisningen og har tildelt Sigurd Rosted en ekstra karantænedag.

Cheftræner Niels Frederiksen ærgrer sig over kendelsen.

- Vi er utrolig ærgerlige over, at vi må undvære Sigurd mod OB. Vi kan konstatere, at dommerteamet til kampen valgte ikke at indberette det, så det er udelukkende Disciplinærudvalget selv, der på baggrund af de artikler, der blev bragt i dagene efter kampen, som har valgt at gøre en sag ud af det. Der er mange følelser i spil i fodbold, og det vil der forhåbentligt blive ved med at være fremadrettet, uanset hvor mange karantæner som denne, der bliver uddelt.

Hos Fodboldens Disciplinærinstans har Jens Hjortskov (formand), Jakob Berger (næstformand), Stig Pedersen, Kim Garde Madsen og Steven Lustü deltaget i sagens behandling, og de har altså fastsat sanktionen til 19 yderligere karantænepoint, svarende til en spilledags karantæne, jf. DBU’s Love, § 30.1, nr. 11. Kendelsen er endelig jf. DBU’s Love §30.7.

Foto: Getty Images