13. OKTOBER 2020 kl. 10:35
GSV udlejer materiel til de store og små byggerier i Danmark

I forbindelse med Køb Gult-kampagnen, der ruller igen, går vi lidt tættere på nogle af de partnere, der har været hos os i mange år. De følgende dage kan du her på brondby.com lære dem lidt bedre at kende og blive klogere på, hvad den pågældende virksomhed laver, og hvem der gemmer sig bag navnet.

I går mødte vi Apollo, der fortalte, hvordan de på sikrest mulig vis kunne få danskerne på ferie under Corona-pandemien. I dag gælder det så GSV, der siden årsskiftet har prydet hele Øst-tribunen, og som selvfølgelig også har et tilbud til Brøndby-fansene i Køb Gult-kampagnen.

For at lære lidt mere om vores mangeårige partner GSV, har vi derfor taget en snak med Jens Christian Hermansen, som til daglig er salgschef i GSV Region Øst, om alt lige fra GSV som virksomhed til partnerskabet med Brøndby IF.

- GSV er en udlejningsvirksomhed, der udlejer forskellige typer af materiel – det kan være materiel til byggebranchen, hvor vi leverer alt lige fra let-vogne, som eksempelvis kunne være mobile kontorer eller skurbyer ved større byggerier til store gravkøer på 20 og 40 tons og så fremdeles. Så vi er den største på markedet i dag af udlejning af materiel. Men vi udlejer også materiel til de små, altså folk der står og skal bruge redskaber til at lave carporten eksempelvis, så vi er tilstede på alle niveauer i byggebranchen.

GSV optræder langt oftere i bybilledet, end man lige skulle tro. Således er virksomheden til stede rundt omkring i landet på alt lige fra små til kæmpe byggeprojekter.

- Man kan stort set støde på GSV alle steder i bybilledet. Hvis man kigger på vores brand og kender vores logo, så tror jeg, at det næsten er ligegyldigt, hvor i landet man befinder sig, så vil man kunne møde en modulskurvogn eller en graver og noget udstyr, der står GSV på. Vi er rigtig mange steder, og vi har over 4000 moduler, som alle er ude og køre i det danske land lige nu – og det er alt lige fra motorvejsbyggerier til den lille håndværker, der har et projekt inde i byen, lyder det fra Hermansen, som fortæller om de store byggerier, GSV er i gang med lige nu.

- Jeg tror stort set, at vi er med omkring alle store byggerier her i Danmark. På nuværende tidspunkt er vi fx til stede i Carlsberg Byen, hvor der er ved at blive bygget et stort hotelkompleks kaldet Spektrum. Vi er også til stede nede ved etableringen af Femern-forbindelsen mellem Danmark og Tyskland, som er et kæmpe projekt. I forhold til Carlsberg Byen, så er det jo sjovt, når ens børn og børnebørn kommer om nogle år, så kan man jo sige, at man har været med til at projektere det her byggeri i tidernes morgen, fortæller salgschefen med et grin og sætter ord på prestigen i at være med i sådanne store byggeprojekter.

- Det er selvfølgelig fedt, at vi er en del af de store byggeprojekter i landet, og der er også en del prestige i det. Jeg har været nede og kigge på byggeriet af Femern-forbindelsen, og når man står dernede og kigger på det, så er man stolt over at få lov til at være med til at være med i sådan et byggeprojekt.

GSV og Brøndby IF er mere end et samarbejde
GSV havde i en årrække allerede været partner i Brøndby IF, men ved årsskiftet øgede virksomheden deres engagement i klubben yderligere, da de blev tribunepartner på Øst-tribunen. Det, at GSV har ’taget langsiden’, er et udtryk for, at man utrolig gerne vil fællesskabet, og at man deler mange af de samme værdier med klubben, fortæller Hermansen.

- Samarbejdet betyder sindssygt meget for os. Det betyder, at vi i GSV er dedikerede Brøndby-fans, men også at det er herude i Brøndby, mange af vores kunder begår sig. Det at kunne vise, at vi støtter samarbejdet og vil det så meget, som vi vil, og så siger ’vi tager simpelthen langsiden’, det er igen en stolthed og fedt for os.

- Det er et udtryk for, at vi helt klart gerne vil det og gerne vil være i fællesskab med Brøndby IF, fordi vi synes, det står for noget godt. Man føler, man får en oplevelse, når man kommer til kamp ude i Brøndby. Når vi går ud og skaber samarbejder med andre virksomheder, så vil vi også give dem mere end bare en leverandør. Vi vil egentlig gerne give dem en oplevelse, hvor de føler, at de har haft en fed oplevelse, og det kan vi give dem med Brøndby IF, lyder det fra Hermansen, som fortæller, at GSV og Brøndby IF i virkeligheden deler mange af de samme værdier.

- Vi har det slogan, der hedder ’Mennesker før Maskiner’, og det er, fordi vi sætter mennesket og kunderne i centrum. Det er en af vores kerneværdier at sætte mennesket før alt andet, og det er det samme som Brøndby – hvor man omfavner fællesskabet, og at vi sammen er stærkest. Det er nogle værdier, vi deler, og derfor passer GSV og Brøndby IF rigtig godt sammen. Faktisk blev GSV også grundlagt i 1964, så derfor deler vi mange ligheder med klubben, så det kan da godt være, at vi bare er ’meant to be’.

Er med på KØB GULT i år
GSV er med på KØB GULT-kampagnen i år, og særligt hvis man benytter sig af deres nye app, er der muligheder for at hente gode tilbud.

- KØB GULT, kan vi bruge til rigtig meget. Der er rigtig mange, der har brug for materiel i det daglige. Vi har alle former for materiel, hvis man eksempelvis skulle have brug for havefræsere, vandpumper osv. Så hvis der pludselig skulle opstå oversvømmelse her i efteråret, eller skal man have gravet en carport ned, så har vi materiellet. Derfor kan vi byde ind både på B2B men også B2C for at komme lidt tættere på vores kunder.

- Vi har også lanceret en ny app, så vi kan komme lidt tættere på vores kunder. Så man er ikke længere væk end sin smartphone. Vores app er også nem, så man kan leje og afbestille derigennem. Mange af vores kunder synes også, det er smart at benytte appen, for hvis man skal bruge en graver dagen efter, så kan man bestille den hurtigt via appen og skal ikke til at ringe og alt muligt andet. Derfor er vi også med på KØB GULT, og hvis man derfor bruger appen til at bestille igennem, så får man rigtig gode rabatter.

GSV's tilbud i KØB GULT-kampagnen finder du ved at downloade deres app. Du kan i øvrigt se tilbud fra vores øvrige partnere her.