13. OKTOBER 2020 kl. 15:40
Pavlovic: Dejligt at score første mål

Andrija Pavlovic fik scoret i sin uofficielle debut, da han kom ind efter knap en times spil i Reserveliga-Derbyet mod FC København tidligere på eftermiddagen, som endte 2-2. Angriberen har arbejdet hårdt for at komme tilbage på grønsværnen, så han var naturligvis glad for at komme i spil.

- Jeg har arbejdet hårdt i de sidste par uger, så det er dejligt, at det betaler sig. Jeg er rigtig glad for, at jeg fik spillet min første halve time - og så er det selvfølgelig ekstra fedt, når man også scorer, fortæller målscoreren og sætter ord på sine første minutter i den gule trøje.

- Det har været et mål for mig, siden jeg kom her, at jeg skulle på banen hurtigst muligt. Jeg har en god fornemmelse i kroppen, og jeg er meget taknemmelig for Ahron (fysisk træner, red.) og drengene, som har hjulpet mig med at komme i form. Nu glæder jeg mig bare til at spille Superliga-kampe og score mål der også.

Du kan se resten af interviewet på Brøndby Indefra.