5. OKTOBER 2020 kl. 11:54
Brøndby IF henter Blas Riveros

Brøndby IF har i dag skrevet en 4-årig kontrakt med den paraguayanske venstreback Blas Riveros. Den 22-årige landsholdsspiller skifter fra FC Basel, hvor han har spillet de seneste fire sæsoner. Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller om tilgangen af Blas Riveros.
 
- Vi har ikke lagt skjul på, at vi var på udkig efter en spiller, der kunne gå ind og skærpe konkurrencen i venstresiden. Blas Riveros er med sine 22 år stadig ung og skal naturligvis udvikle sig yderligere, men med over 100 kampe bag sig hos FC Basel er det samtidig en spiller med god erfaring fra en stærk liga, Europæiske gruppespil og landskampe for Paraguay. Blas Riveros er en stærk og dynamisk spiller med kvaliteter både defensivt og offensivt som vi glæder os til at se i Brøndby trøjen.  
 
Den 22-årige landsholdsspiller er p.t. med Paraguays landshold der spiller deres to første kvalifikationskampe til Copa America hvor man møder Peru og Venezuela. Blas Riveros forventes at have sin første træningsdag med sine nye holdkammerater i slutningen af næste uge, hvor hans trøjenummer også vil blive offentliggjort.